Tuti tippek a korai magömlés ellen

 MI A KORAI MAGÖMLÉS?

 

korai magömlés a vártnál hamarabb történő ejakulációt jelenti, mely az aktus előtt, vagy behatolás után rövid időn belül megtörténik. A korai magömléshez nincs szükség magára az aktusra, elegendő számára egy bizonyos szexuális inger. Mindkét fél számára kellemetlen ez a jelenség, mivel a férfi nem tudja partnerét kielégíteni. A korai magömlés miatt, problémák merülhetnek fel a kapcsolatban, a férfi önbizalmát rombolja és szorongáshoz vezethet. A korai magömlés a férfi szexuális diszfunkció egyik leggyakoribb formája. Valószínűleg minden embert érintette életének egy bizonyos pontján az idő előtti ejakuláció.
 
 

MI OKOZZA A KORAI MAGÖMLÉS?

 

A korai magömlés legtöbb esetének nincs egyértelmű oka. Nem feltétlenül fizikai rendellenség miatt alakulhat ki a korai magömlés. Előfordulhat, hogy a stressz váltja ki. Esetleg pszichológiai problémák, előfordulhat, hogy valamilyen gyógyszer mellékhatása, de egyszerűen csak az is lehet, hogy az utolsó aktus óta sok idő telt el. Korai magömlés oka lehet az is, ha olyan partnerrel kerül kapcsolatban akivel korábban nem, tehát az a bizonyos első alkalom. 10 fériből aki korai magömlés miatt kér segítséget, 5-nek potencia zavarral is jár.
 
 

 MIK A TÜNETEI A KORAI MAGÖMLÉSNEK?

 
A tünetet nagy valószinüséggel nem kell bemutatnI, főleg azoknak a férfiaknak akik  korai magömlés ellen küzdenek. Bizonyos izgalmi állapot elérését követően, akár az aktus előtt is képes elélvezni, de jellemzően a behatolás után, rövid időn belül ejakulál. Mint feljebb említettem a stressz, szorongás kiválthatja a korai magömlést, de ez fordítva is igaz. Ugyanis a korai magömlés miatt, az emberek szoronghatnak, stresszelhetnek és az önbizalmuk is jelentősen csökken. Párkapcsolatukban is számos probléma merül fel, a korai magömlés tüneteitől szenvedő embereknek. Tovább olvasva megpróbáljuk megpróbáljuk megtalálni a megoldást a korai magömlés ellen.
 

HOGYAN KEZELIK A KORAI MAGÖMLÉST?

 

Sok esetben a korai magömlés idővel rosszabbodik. Azok a férfiak akik ilyat tapasztalnak, kezdjenek el foglalkozni a témával, mert ez nem egy magától elmúló állapot! A korai magömlés ellen különféle módszerek léteznek. Léteznek olyan gyakorlatok, melyek segíthetnek egyes fériak problémáján. Kaphatóak különböző készítmények korai magömlés ellen, ún. késleltető hatású szerek. Ezek krémspraygél és óvszer formájában beszerezhetőek, többek között ezen a felületen is. Egyes férfiak szakember segítségét kérik, ők megkeresnek egy szexuálterapeutát. Ilyen tippekből írtunk le néhányat, remélhetőleg lesz akinek segíteni fog.
 
 
 

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜNK 10 GYAKRAN ALKALMAZOTT MÓDSZERT, MELYEK SEGÍTHETNEK A KORAI MAGÖMLÉSEN.

 
 

1. MÁSODIK MENET

 
 
Sok férfi alkalmazza ezt a módszert, ami nem garantált a sikerhez. Mivel tudja az illető, hogy eddig sem bírta sokáig és valószínüleg ez alkalommal sem fogja tudni kordában tartani a testét, és bekövetkezik a korai magömlés. Ezért különsebben nem próbálkozik az ejakuláció visszatartásával. Sajnos ez a technika sem kockázatmentes. Azt gondolná, hogy a második aktusban nem lép fel a korai magömlés, ami valóban így van, de nem biztos így sem a siker. Előfordulhat ugyanis, hogy nem képes a második menetre a férfi, akár potenciális probléma miatt, vagy csak egyszerűen nem kívánja a második együttlétet. Mivel két ember kell hozzá, az is benne van a pakliban, hogy a partnernő, nem vágyik a folytatásra. Meg kell fontolnunk ezt a módszert az alkalmazás előtt.

 2. ASZEXUÁLIS TÉMÁRA VALÓ ÖSSZPONTOSÍTÁS, A KORAI MAGÖMLÉS MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN

 
 
A fériak nagyrésze próbálkozik ezzel a technikával, ami hatásos is lehet, de nem törvényszerű. Ennek a lehetőségnek is vannak hátrányai. A figyelem elvonásával együtt, olyan mozdulatokat tehet, ami biztosan kizökkenti partnerét a csúcs felé vezető útról. Amennyiben valaki ezt szeretné alkalmazni javasoljuk valamilyen késleltető készítmény segítségét, így sokkal eredményesebb lehet a férfi.
 
 
Mindenképp be kell tartani a készítmény használati utasítását, és a leírt időt meg kell várni, a szer használata és az aktus között. Különben hatással lehet partnerére és megint ott tart, ahol elkezde.

 3.A SZEXUÁLIS INGER CSÖKKENTÉSE

 
 
Ez alatt azt értjük, hogy a fizikai kontaktus csökkentése. Ugyanis ha a pénisz nem kap akkora ingerlést, vagy egyáltalán nem kap, akkor nyílván tovább bírja az aktust férfi. A 2. pontban leírt késleltető hatású készítmények ebben az esetben fontosabb szerepet töltenek be, a korai ejakuláció megelőzésének érdekében. Alkalmazhat késleltető hatású gumióvszert, melynek alkalmazásával a pénisz érzéketlenebbé válik, és ezen a hatáson maga az óvszer is erősít.
 
 
Használhat különféle krém késleltetőket, melyeket a péniszbe kell maszírozni az aktus előtt, de spray formájában is kaphat ilyet. Mint említettük feljebb, nagyon fontos a késleltető hatású krém vagy spray alkalmazásánál, hogy várja meg az előírt időt, a készítmény alkalmazása, és az együttlét között, ha nem akarja, hogy a partnernő is a szer hatása alá kerüljön, ezzel megnehezítve ismét a dolgát.
 
 

4. AZ ELSZORÍTÓS MÓDSZER

 
Ez a művelet gyakorlatilag minden helyzetben alkalmazható. Annyit kell tenni a férfinak, hogy a saját orgazmusára kell figyelnie, és amikor úgy érzi, hogy közeledik a magömléshez, a mutató és középső újjával meg kell nyomnia a herezacskó alatti pontot kb. 4 másodpercig, közben lélegezzen mélyeket. Az eljárás hatásos, mivel ezen a ponton utnak az idegpályák, melyek a magömlésért és annak blokkolásáért felelősek, persze ezzel a szünettel sajnos kizökkenti partnerét a csúcsra jutás útjáról.
 
Ez a módszer viszont gyakorolható a következő képpen: kézzel izgalmi állapotba hozza partnernője a hímvesszőt addig, ameddig azt nem érzi a férfi, hogy közeleg az ejakuláció pontja. Ekkor a nőnek el kell szorítani a makk alatt közvetlenül ahol a pénisztörzzsel összekapcsolódik és ezzel megakadályozza a magömlést. Ezt az eljárást néhány perc múlva meg kell ismételni és addig kell alkalmazni, ameddig az izgatás ideje addig elnyúlik, hogy meg lehet próbálkozni az együttléttel. 
Érdemes ezt a technikát önkielegítéssel gyakorolni, hogy felfedezzük azt a pontot amikor a szorítást alkalmazni kell. Káros hatása nincs ennek az eljárásnak, kivéve ha abban a szakaszban próbálkoznak vele ahonnan már nincs visszaút, ezért ajánljuk a gyakorlását.

 5. AGYKONTROLL

 
 
Bizonyított tény, hogy az ember képes irányítani, kontrollálni testét. Sokan nem hisznek ennek az állításnak, pedig működik, és ezzel a képességgel jelentős javulást érhet el a korai magömléssel kapcsolatban . Ez egy hosszú folyamat, mely tartós eredményhez vezethet. Lényegében "betáplálja" az agyába, hogy mire és hogyan reagáljon. Az egész eljáráshoz nyugodt, csendes környezetet kell kialakítania. Amint ez megvalsult, nyújtózzon el az ágyon kényelmesen, teljesen ellazulva. Innentől kezdve minden lépés nagyon fontos és szigorúan be kell tartani őket, ha erdményeket akarunk. Tehát, kényelmes pozíciban koncentráljon a nyugalomra, arra, hogy senki nincs Ön körül és a problémák is megszüntek. A teljes nyugalmi állapot elérésekor a teljes nyugalmat kell éreznie, és azt hogy a végtagjai annyira ellazultak, hogy szinte bizseregnek, sőt zsibbadnak. Ekkor kerül teljes nyugalmi állapotba. Itt már nincs más dolga, mint pozitív gondolatokat ismételgetni magának pl.: "nem lesz korai magömlésem", "sokáig és kőkeményen fogom bírni az ágyban" és még sorolhatnám, de ez a pozitív gondolat természetesen mindenkinél más.
 
A lényeg az, hogy ebben az állapotban tudja "programozni" a testét, ezekkel a gondolatokkal. Kizárólag akkor hatásos ez a módszer ha komolyan veszi, és naponta elvégzi az eljárást 2-3 hónapon keresztül. Az olvasók többsége valszínüleg nem hisz benne, de az eredményekért tenni kell, ha nem vagyunk hajlandóak a korai magömlés ellen tenni, akkor ne várjunk csodát!
 
 

6. TARTALMASABB, HOSSZABB ELŐJÁTÉK

 
 
 
A korai magömlésnek nyílván az a hátránya, hogy nem bírja ki a férfi az együttlétet ameddig partnere a csúcsra jut, tehát hamarabb következik be a magömlés mint kellene. Ez a módszer nem a férfi idejét növeli, hanem a partnernő csúcsig jutási idejét csökkenti. Amennyiben nagyobb a hangsúly az előjátékon, a nő sokkal jobban izgalmi állapotba kerül, így a behatolás és az orgazmus közti idő lényegesen csökken. Nyugodtan használhat segédeszközöket a férfi, a nő izgalmi állapotának fokozása érdekében, de kézzel és nyelvvel is elérhető a megfelelő állapot. Amikor ezt az állapotot elérte a partnernő és kezdetét veszi az együttlét. Érdemes olyan pózt választani amikor a pénisz a legkevésbé érzékeny. A legjobb megoldás erre az ún. lovagló póz, amikor a nő van felül, de ajánlatos több variációt kipróbálni, és megtapasztalni, hogy melyik a legalkalmasabb testhelyzet erre az esetre.
 
 


7. SZAKÉRTŐHÖZ FORDULÁS KORAI MAGÖMLÉS MIATT

 
 
korai magömlésnek nem csak fizikai okai lehetnek, nagyban befolyásolja szellemi és lelki állapota. Nem kell szégyellni azon semmit, hogy valaki normális szexuális életet szeretne élni, és azért szexuálterapeutához fordul. Becslések szerint egyre inkább nő ezeknek a férfiaknak a száma, akik korai magömlés miatt kérnek segítséget, ugyanis bizonyított tény, hogy minden HARMADIK ember küzd a korai magömléssel.
 
 
Nem véletlenül emeltük ki a "HARMADIK" szót, mert amikor egy baráti összejövetelen vesz részt ahol minimum 6 férfi jelen van, akkor már biztosan nem Ön az egyetlen férfi, aki a korai magömléssel küzd. 
 
 

8. TANTRASZEX A KORAI MAGÖMLÉS ELLEN

 
 
A Tantraszex egy ősi keleti módszer a korai magömlés ellen. Az egész módszernek a lényege, hogy a felek az együttlét során többször is megállnak, ezzel fokozzák saját érzékeiket, és növelik az orgazmus intenzitását. Szakértők szerint a korai magömlés ellen a legjobb megoldás az, amikor a férfi hanyat fekszik és ráül a nő. Fel-le mozgás helyett előre-hátra mozgást kell végezni, ezzel élvezetet okozva. A férfi amikör érzi, hogy közel jár az orgazmushoz a nő megáll a mozgással és vár néhány percet, eközben a nő izgatása ajánlott sőt kötelező, majd amikor elmúlt a férfinél ez az érzés újra indul az aktus.
 
 
A módszer első alkalmazása is hatásos lehet, de végleges eredményeket csak többszöri, rendszeres alkalmazás után tapasztalhat. Ezzel a technikával az agyat betanítja, hogy nem a minnél hamarabbi orgazmus a cél. A férfiak nagy része nem fordít elegendő időt az önkielégítésre, csak arra koncentrál, hogy minnél hamarabb végezzen és ez a korai magömlés gyakori oka. Amennyiben ezt a technikát rendszeresen alkalmazva sem lép fel változás, érdemes szexuálterapeutához fordulni, vagy urológushoz.
 
 
 


9. PC IZOM ERŐSÍTÉSE

 
Korai magömlés ellen a pubococcygeus izom edzése megoldást jelenthet Önnek. Ennek az izomnak az erősítésével képes lehet kontrollálni a magömlést. Erre a technikára a legjobb gyakorlat az ún. Kegel gyakorlat. A gyakorlat nagyon egyszerű, mégis hatásos. Feszítse meg 10 másodpercre a PC izmot, egészen egyszerűen mint ha vizeletet tartana vissza, 15-20 feszítés egy sorozat. Naponta 2-3 alkalommal ismételje meg a sorozatot. Ezt a gyakorlatot szinte bármikor elvégezheti amikor van rá néhány perce. Amikor már elég erős ez a PC izom, ugyanúgy mint a vizeletet, az ejakulációt is megállíthatja vele.
 
 
 

10. RÁDIÓFREKVENCIÁS IDEGPÁROLOGTATÁS

 
 
Egy amerikai kutató csapat fejlesztette ki ezt a technológiát, elsősorban hát panaszok kezelésére, de utána felmerült bennük, hogy ezzel a technikával a korai magömlés ellen is sikereket érhetnek el. Az eljárás viszonylag egyszerű, de nem túl bizalom gerjesztő, azonnal olvashatja az eljárást.
 

Helyi érzéstelenítés után egy tompa tűt szúrnak a medencébe, néhány centiméter mélyen, a pénisz idegig, mely a szexuális érzékenységért felelős. Egy elemhez csatlakoztatott elektróda adagolja egy tűn keresztül az alacsony áramot, ami ezáltal elkezd melegedni és ezt addig melegítik ameddig az ideg egy része nem károsodik. Ez az eljárás megsznüteti az információ áramlást az agy irányában és megszünik a korai magömlés. Ezt az eljárást ismertetve felmerül a kérdés, hogy az ideg károsítása a fériak örömérzetének a megszntetéséhez vezet e. Többszörös kísérletezés után bebizonyosodott, hogy az ideget csak annyira károsítja az eljárás, hogy igazából "gyógyítja" a korai magömlés tüneteit és az örömérzetet nem teszi tönkre. Tehát nem okoz semmilyen maradandó változást, ezért az ideg regenerálódása után (ami néhány hónap) újra meg kell ismételni. 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Erről hallottál?

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás
Az óvszer a történelem egyik leghasznosabb felfedezése, a biztonságos szex jelképe és az egyik légrégebben alkalmazott védekezési módszer. Különösen a fiatalok körében nagy népszerűségnek az óvszer, egyszerű használata, viszonylag kis mérete, és a használatának előnyei miatt a többnapos fesztiválok, nyaralások elengedhetetlen kelléke.


Az évek alatt az óvszer különböző típusai jelentek meg, mint az erekció támogatásáért felelős óvszer, a korai magömlés ellen használható késleltető óvszer, a vágyfokozó hatású forrósító óvszer, de ide sorolhatnánk az orális szex esetében előnyös ízesített óvszereket. Ez utóbbit két módon alkalmazzák a rendszeres használók: az egyikcsoport tagjai csak a péniszre húzott óvszeren keresztül hajlandóak belemenni az orális szexbe, míg mások a szex során használt óvszert eltávolítják, és az ízesített óvszer által maga után hagyott ízeket élvezik.

Természetesen a méreteket illetően is egyre több típusú óvszer létezik: a szabvány méretú óvszer 17,5 cm hosszú és 5,2 cm átmérőjű, melyek falának vastagsága 0,04-0,08 mm. Ettől léteznek nagyobb méretű (hosszabb és vastagabb) óvszerek, és szűkebb óvszerek is. Egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a megfelelő védekezés mellett az élvezet is a intezíven megmaradjon, ezt a vékonyfalú óvszerek biztosítják. A legdivatosabb darabok egyértelműen a foszforeszkáló neon óvszerek, amelyek fénnyel telítődve a sötétben fényt képesek kibocsátani.


A gumióvszerrel elkerülhető a nemkívánt terhesség, feltéve, hogy azt rendeltetésének megfelelően használjuk. Ezt mechanikus védelemnek hívjuk: egyszerűen az óvszer nem engedi a hüvelybe jutni a péniszből kilövellő ondót. Ha a sperma nem jut a hüvelybe, nem is termékenyíthet meg petesejtet, így eshet terhebe a nő. Előfordul a gyengébb minőségű óvszerek esetében, hogy a szex végén kellemetlen meglepetés ér minket: elszakadt! Az ilyen óvszerek használata kerülendő. Mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű, legmegbízhatóbb óvszereket ajánljuk vásárlóinknak, ezért, az olcsó, gyenge anyagú gumikat nem tartjuk webáruházunkban. 

Időről időre felröppen a téma, amely kétségbevonja a gumik betegságekkel szembeni védelmezőségét. Elmondható, hogy több szexuális úton terjedő betegség akár nyállal is elkapható, vagy az intezív csókok közben megsérült szájon keresztül a vérrel fertőző betegségek is terjedhetnek, azonban ezek extrém esetek, jelenleg a legjobb, általánosan bárki számára elérhető, és a legnagyobb biztonságot nyújtó megoldásnak a gumi mutatkozik a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Minden szexuális kapcsolatban szükséges körültekintően eljárni, különösen igaz ez az ismeretlenekkel átélt egyéjszakás kalandokra.

A gumi életet menthet!

Törekedj Te is a biztonságos, és mégis élményt nyújtó szexre!

Biztonságos szex - óvszer

Az áruházunkban található óvszerek kialakításánál ezt a két szempontot tartották szem előtt: BIZTONSÁG és KÉNYELEM! Biztonságos óvszer, ami megvéd a betegségektől, védelmet nyújt a sérülésektől. Kényelmes óvszer, amely nem zavar, és amelyen keresztül is élvezheted a szexet. Ehhez arra van szükség, hogy a számodra, és partnered számára legmegfelelőbbet válaszd ki méretben, kialakításban, a síkosító anyag tekintetében. Ha nem megfelelő máretű óvszert használsz, az szakadáshoz, az óvszer lecsúszásához, vagy az élvezeti érték romlásához vezethet.

Az óvszerek hatásosságát nem befolyásolja sem a merevedést segító potencianövelő kapszulák alkalmazása, sem a erekciót támogató krémek, illetve pénisznövelő krémek használata. A legújabb késleltető sprayk és késleltető krémek már szintén olyan összetevőkből készülnek, amelyek nem roncsolják az óvszerek anyagát, azonban a késleltető hatás érdekében érdemes megvárni a készítmény felszívódását, mielőtt óvszert húzunk.

 Partnereink

Síkosítónak a szexet megkönnyítő, csúszós géleket nevezzük, melyek a pénisz, vagy valamilyen segédeszköz hüvelybe, vagy - anális szex esetén - ánuszba történő behatolását könnyítik meg a megfelelő síkosság biztosításával, és fokozzák az együttléttel elérhető gyönyört. Tapasztalatból tudjuk, hogy az élvezhető szexhez átlag feletti síkosság szükség. Síkosság nélkül az érzékeny részek, így a pénisz, a makk, a herék, női oldalról a hüvely, a csikló fájdalmasan fognak regálni az érintkezésre. Megfelelő síkosság nélkül a csikló stimulálása fájdalmas lesz, de a behatolás sem élvezhető anélkül. A megfelelő síkosságot a női hüvelyben található mirigyek hivatottak biztosítani az általuk termelt nedvekkel. A hüvely által termelt nedvek sokszor nem bizonyulnak elégségesnek a kielégítő szexuális aktushoz, illetve nem tudják azt az élvezetet nyújtani szex közben, amit a modern síkosítók.


A síkosítók összetételét tekintve 3 nagy csoportra oszthatók, ezek a vízbázisú síkosítók, a szilikonbázisú síkosítók, és a vegyesbázisú síkosítók. A vízbázisú síkosítók a leggyakoribbak, ionizálatlan vízből, ksi mennyiségű glicerinből és a síkosságért felelős bőrbarát anyagokból tevődnek össze. Jellemzőjük, hogy vízzel érintkezve oldódnak, könnyen és nyom nélkül eltávolíthatók a bőrről vagy akár a ruhaneműkről. Ezek a síkosítók a védekezés céljából használt óvszer anyagának szakítószilárdságát nem roncsolják, biztonságosan alkalmazhatóak óvszerrel eggyütt. Hátránya, hogy az idő múlásával a víz párolog, így a felvitt síkosítót gyakrabban kell pótolni szilikonbázisú társaihoz képest. A párolgást követően a bőrfelszínen maradó anyagok vízzel vagy nyállal történő higitásával ismét az az aktív síkosító hatás árhető el, mint a használat kezdetén.

A szilikonbázisú síkosító vizet egyáltalán nem tartalmaz, így a vízbázisú síkosítóval szemben nem szívódik fel, tartósabb síkosságot eredményez. Eltávolítása szappan használatával történik. Mivel vízálló, akár fürdőzés-zuhanyzás közben is használhatjuk. A szilikonbázisú síkosítókat nem ajánlott óvszerrel egy időben használni, mert roncsolhatják a gumi anyagát, ezzel növelik a szakadás veszélyét.

A vegyes bázisú síkosítók középútat jelentenek, ezek ugyanis a vízbázisú síkosítók és a szilikonbázisú síkosítók jó és rossz tulajdonságait egyaránt birtokolja, azonban lényegesen mérsékeltebben. Tovább tart, mint a vízbázisú síkosító, azzonban nem annyira végtelen, mint a szilikonbázisú. A gumióvszerrel lényegesen kíméletesebb, azonban egyszerre történő használatnál fokozott óvatosságra kell törekedni. Szex után eltávolítása nem jelent különsebb problémát.


A szexuális élet igényeinek kielégítése és a szexuális zavarok kezelése érdekében mára olyan vízbázisú síkosítók kerültek forgalomba, amelyek a síkosság biztosítása mellett valami extrát is nyújtanak. Ilyenek péládul az erekciós síkosítók, a késleltető síkosítók, a forrósító síkosítók, az anális síkosítók vagy az ízesített síkosítók. 

Mire használható a síkosító?

-   a szexhez szükséges megfelelő síkosság biztosítására, ezzel elkerülhető az érzékeny bőrfelületek egymáshoz tapadása, súrlódása, és kerülhető az fájdalom, intezívebb élvezet érhető el

-   a csikló stimulálásához orális szex során

-   egyes síkosítók segítenek a vágyfokozásában, az erekció támogatásában, a magömlés késleltetésében, a nemi szervek forrósításában, mellyel extra élményeket nyújtanak a szex során

-   fokozottan ajánlott anális szex során a kifejezetten erre a célra kialakított relaxáló síkosító használata a sérülések elkerülése érdekében, mivel az ánuszban nemi vágy hatására sem termelődik síkosságot biztosító váladék.

-   szexuális segédeszközök használatához

-   pénisz kézzel vagy szájjal való intezív stimulásához

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.