A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

5 mellnövelő tipp

1. mellnövelést támogató étkezés

Léteznek olyan organikus növények, melyeknek fitoösztrogén tartalmuk hozzájárulhatnak a mellnövelés, mellnagyobbítás folyamatához. Ilyenek például:

  • Szója és származékai
  • Édeskömény 
  • Kelkáposzta 
  • Lenmag 
  • Görögszéna 
  • Napraforgómag 
  • Petrezselyem
  • Csicseriborsó 

Mindezek az anyagok szervezetbe kerülése mellett fontos a hormonháztartás kiegyensúlyozottsága. Ugyanis a hormonegyensúly felborulása a mellek méretének csökkenéséhez vezethet. Ebben az esetben a magasabb ösztrogéntartalmú ételek fogyasztása ajánlott. A hormonháztartás normalizálása úgy érhető el, ha az elfogyasztott ételek nem tartalmaznak sok szénhidrátot, és teljes kiőrlésű ételeket, gyümölcsöt és fehérjét juttatsz be a szervezetedbe. Ezt nem úgy kell érteni, hogy nem lehet zsiradékot fogyasztani, mert a túlzott zsírszegény diéta sem tesz jót. Ugyanis a szervezetnek szüksége van a jó zsírokra ezek főként növényi zsírok. Fogyassz bátran olívaolajat, avokádót, nyers diót, lenmagot-olajat. Állati eredetű pedig a hering, ami ajánlott.

Mellnövelő kapszula párhuzamos alkalmazása, gyorsabb, látványosabb hatást eredményezhet.

2. Mellnövelő masszázs

Különböző mellnövelő masszások is segítségedre lehetnek természetes mellnövelés céljából, így bármilyen beavatkozás nélkül természetesen nagyobbak és teltebbek lehetnek. A mellnövelő masszázs lényege, hogy az emlőmirigyek stimulálás hatására megkezdik működésüket, így mellnövekedés folyamata indulhat el. 

A mellnövelő masszázs valamilyen szintü felkészülést igényel, így érdemes szakembertől tanácsot kérni, információt szerezni a folyamatról, ugyanis a nem megfelelő masszázs okozhat enyhe véraláfutást. 

A mellnövelő masszázs fokozható a mell méretének növelésére kifejlesztett mellnövelő krém használatával. 

 

 Feszes, telt mellek, vonzó dekoltázs! Próbáld ki a Push Up Mellnövelő krémet!

 

3. Mellnövelő hideg-meleg zuhany

Több szakember javaslata a mellnövelésre, feszesítésre a reggeli zuhany, mely hideg-meleg víz változásával hozhat eredményeket. Tény, hogy a hideg és meleg zuhany váltott alkalmazása jótékony hatással van a vérkeringésre, így a mellek alakjára is. Érdemes a reggeli zuhany befejeztével egy fentebb említett mellnövelő krémet bemaszírozni a mellekbe, hiszen ezek a készítmények is stimulálják a véráramlást, ami hatékonyabb feszesítő hatást eredményezhet. 

4. Mellnövelő étrend-kiegészítők 

A női mell növekedéséért szervezetünkben az agyalapi mirigy felelős, ez termeli a növekedő hormonokat. A mellek formáját termelő hormonokat pedig a serdülőkor végégig termeli, ekkor érik el a végleges formájukat. Viszont ha a hormontermelés elégtelenül működik, a mell növekedése és formálása rossz irányba változhat. 

Bizonyos gyógynövények a hormontermelés megfelelő működésében segíthetnek. Az összetevők hatására serken a vérkeringés a mellmirigyekben, így beindulhat a mellek növekedése és formálása. A mellek teltebbek és feszesebbek lehetnek, mindenféle mellékhatások nélkül. Legtöbbjük jamszgyökeret, édes köményt és görögszénát tartalmaznak. 

5. Mellpumpa

A mellpumpa vákumos hatást fejt ki, így növelheti a mellek méretét. A mellekre helyezve szívó hatást gyakorol, így beindítva a növekedés folyamatát. Ez az eljárás ugyan nem természetes mellnövelés, és nem is feltétlenül kellemes érzés, de kombinálva mellnövelő krémmel, vagy mellnövelő kapszulával, egészen látványos eredményeket eredményezhet. A kívánt méret eléréséig napi szinten kell alkalmazni, a továbbiakban pedig érdemes mellnövelő krémmel állandósítani az állapotot. Fontos tudni, hogy a mellnövelő krémek nem csak növelelő és feszesítő hatást nyújthatnak, hanem ápolják a bőrt és selymes tapintást kölcsönözhetnek. 

 

Sokan úgy vélik, hogy mellnövelés kapcsán, kizárólag a plasztikai beavatkozás lehet hatáso Viszont aki szeretné növelni és formázni melleit, mindenképp érdemes néhány természetes módszert kipróbálni, mielőtt fájdalmas, kockázatos műtétnek veti alá magát. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az 5 mellnövelő tipp​ leírás tájékoztató jellegü!
Title Text
Nem lépek be.