Partnered könnyebben a csúcsra jut, ha..

Két fajta férfi létezik: aki már legalább egyszer megmérte péniszének méretét és aki tagadja ezt az állítást. Egy nő kielégítése azonban nem a "szerszám" méretén múlik, hanem néhány könnyen tanulható, de hatásos fogáson.
Brandy Engler szexuálterapeuta így mondja:
"Ha a férfinak vannak egyéb vonzó tulajdonságai, a pénisz mérete teljesen elhanyagolható, különösen ha átlagosnak mondhatjuk azt"
Néhány "fogást" összegyűjtöttünk, melyek segíthetnek azon férfiaknak, akik gyakran párjuk orgazmusa előtt véget vetnek az együttlétnek. Ezekkel a tippekkel más irányból közelítjük meg a korai magömlést. Nem a férfi teljesítményét növeljük, hanem a partnernő csúcsig vezető útját próbáljuk meg csökkenteni.
hot00445302.jpg
 
Tehát e cikk olvasása alatt felejtse el mindenki a méretét és figyeljen a praktikákra, melyek nagyban segítik a partnerének való örömszerzésben!
 

A MEGLEPETÉS

Gondoljon csak bele! Minden hölgy szereti a meglepetést. Egy csokor virág, egy üveg bor, de egy kis csokoládé is megteszi a hatását, ugyanis nem maga az ajándék a ontos, hanem a figyelmességet hordozó üzenet. 
Egy párkapcsolati tanácsadó, így beszélt erről a témáról: "Azért, hogy akarjuk a férfival való együttlétet, kötődést kell éreznünk. Minél nagyobb biztonságban érezzük magunkat egy férfi mellett, annál élénkebb együttlétben lehet részünk. A törődés nagyban növeli a szex intenzitását." Tehát bizonyos érzelmek kialakulása után, nem csak rövidebb idő alatt, de minőségében is jelentősen intenzívebb orgazmusban lehet része partnerének.
cobeco00022.jpeg
Gyakran a nők veszik kézbe az irányítást egy párkapcsolatban, ami nem biztos, hogy jó hatással lesz a szexuális aktusra. Mivel egy nő szemében nagyon vonzó és izgató, ha egy férfi irányít, határozott és közös programokat szervez. Az sem baj, ha már rég óta egy párt alkotnak, ezek a dolgok nem annak a függvénye, hogy mióta tart a kapcsolatuk, mindig jól jön egy kis változatosság egy kapcsolatba. Egy romantikus vacsorára elviheti kedvesét, vagy néha egy kis aprósággal meglepheti, és biztos meghozza gyümölcsét ez a kis munka az ágyban.
 

A CSÓK

A gyengébbik nemhez tartozók szeretik a romantikát, az érzelmeket, de legfőképp azt ha csókból jut bőségesen. Egy csóknak abban rejlik az ereje, hogy a nő azt érzi, hogy most valami szenvedélyes fog történni. Csók hiányában érezheti azt a nő, hogy annyira nem érdekli a férfit, mert nincs igénye a csókra és csak az fontos, hogy elérje az orgazmust. Ez egy olyan üzenet a nő felé, amit nem érthet félre, benne vannak azok az érzelmek amire igénye van egy nőnek.
 

FIGYELMESSÉG

A csókhoz és a meglepetéshez hasonlóan a figyelmesség egy nagyon fontos összetevője a harmónikus aktusnak. Ha egy beszélgetésben egyértelműen figyelmen kívül hagyod amiről a partner beszél, akkor ne legyen meglepő ha az ágyban nem fogja teljes mértékben átadni magát az aktusnak. Lehet bármilyen technikád és péniszed, nem lesz teljes a szex. Figyelj a mondandójára és ha teljesen jó akarsz nála lenni akkor kérdezz is pár dolgot, ami korábban elhangzott, ezzel is éreztetni vele, hogy 100%-osan összpontosítassz rá.
385x513.jpg

A NŐI TEST FELTÉRKÉPEZÉSE

nők többsége nem feltétlenül vaginálisan éri el az orgazmust. Így a nő elélvezésében ténylegesen nincs nagy jelentősége a pénisz méretének, viszont annál fontosabb az, hogy mennyire ismeri a férfi, partnere testét. Fontos tudnod, hogy a testének melyek azok a részei, amiket kézzel vagy nyelvvel kényeztetve juttatod az orgazmusig. Minden nőnél más-más helyeken helyezkednek el a hüvelyből érkező idegvégződések.
 
c3b3e16594f1ac251fb2b79ca42e4ad7.jpg
 
Tehát ha úgy gondolja a férfi, hogy azokat a pontokat helyezi előtérbe, ami egy másik nőnél hatásos, akkor ne pazarolja rá az időt, mert szinte biztos, hogy az aktuális hölgynek mások ezek a pontjai. Nem kell megijedni, ha nem sikerült rögtön megismerni a partner testét, folytatni kell a feltérképezést. Ezt a kutatást bizonyára a nő is értékelni fogja, mivel ez is egyfajta figyelmesség, amit korábban említettünk.
 

 SEGÉDESZKÖZÖK HASZNÁLATA

Mint korábban említettük, a nők nagy része csiklón keresztül éri el a gyönyört, amiben nem csak kézzel és nyelvvel de különféle segédeszközökkel is hatalmas örömöt érhet el partnere számára. Ezeknek a tárgyaknak az alkalmazásával, olyan élményt tud nyújtani partnerének, amire nem gondolt volna. Különféle csikló izgató eszközök és az anális kényeztetésre szolgáló termékek is nagy sikerhez vezetnek.
078e32e87530358014dcd2fdcff41d5586fd2c8c.jpgTermészetesen mindenképp meg kell beszélniük egymással a feleknek, mert nem biztos, hogy a nő belemegy az ilyen játékokba. Az anális behatolás segédeszközzel több szempontból is segíti az élvezethez történő eljutást. Mivel a hüvely és az anális nyílás közel vannak egymáshoz, a hüvely szűkebb lesz és jobban fogja érezni a férfiasságot a nő. Szinte egyértelmű hogy külső segítség nélkül is mozogni fog az anális eszköz és ha még kézzel hozzáfér a férfi a csiklóhoz, akkor szinte biztos a siker. 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Erről hallottál?

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás
Az óvszer a történelem egyik leghasznosabb felfedezése, a biztonságos szex jelképe és az egyik légrégebben alkalmazott védekezési módszer. Különösen a fiatalok körében nagy népszerűségnek az óvszer, egyszerű használata, viszonylag kis mérete, és a használatának előnyei miatt a többnapos fesztiválok, nyaralások elengedhetetlen kelléke.


Az évek alatt az óvszer különböző típusai jelentek meg, mint az erekció támogatásáért felelős óvszer, a korai magömlés ellen használható késleltető óvszer, a vágyfokozó hatású forrósító óvszer, de ide sorolhatnánk az orális szex esetében előnyös ízesített óvszereket. Ez utóbbit két módon alkalmazzák a rendszeres használók: az egyikcsoport tagjai csak a péniszre húzott óvszeren keresztül hajlandóak belemenni az orális szexbe, míg mások a szex során használt óvszert eltávolítják, és az ízesített óvszer által maga után hagyott ízeket élvezik.

Természetesen a méreteket illetően is egyre több típusú óvszer létezik: a szabvány méretú óvszer 17,5 cm hosszú és 5,2 cm átmérőjű, melyek falának vastagsága 0,04-0,08 mm. Ettől léteznek nagyobb méretű (hosszabb és vastagabb) óvszerek, és szűkebb óvszerek is. Egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a megfelelő védekezés mellett az élvezet is a intezíven megmaradjon, ezt a vékonyfalú óvszerek biztosítják. A legdivatosabb darabok egyértelműen a foszforeszkáló neon óvszerek, amelyek fénnyel telítődve a sötétben fényt képesek kibocsátani.


A gumióvszerrel elkerülhető a nemkívánt terhesség, feltéve, hogy azt rendeltetésének megfelelően használjuk. Ezt mechanikus védelemnek hívjuk: egyszerűen az óvszer nem engedi a hüvelybe jutni a péniszből kilövellő ondót. Ha a sperma nem jut a hüvelybe, nem is termékenyíthet meg petesejtet, így eshet terhebe a nő. Előfordul a gyengébb minőségű óvszerek esetében, hogy a szex végén kellemetlen meglepetés ér minket: elszakadt! Az ilyen óvszerek használata kerülendő. Mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű, legmegbízhatóbb óvszereket ajánljuk vásárlóinknak, ezért, az olcsó, gyenge anyagú gumikat nem tartjuk webáruházunkban. 

Időről időre felröppen a téma, amely kétségbevonja a gumik betegságekkel szembeni védelmezőségét. Elmondható, hogy több szexuális úton terjedő betegség akár nyállal is elkapható, vagy az intezív csókok közben megsérült szájon keresztül a vérrel fertőző betegségek is terjedhetnek, azonban ezek extrém esetek, jelenleg a legjobb, általánosan bárki számára elérhető, és a legnagyobb biztonságot nyújtó megoldásnak a gumi mutatkozik a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Minden szexuális kapcsolatban szükséges körültekintően eljárni, különösen igaz ez az ismeretlenekkel átélt egyéjszakás kalandokra.

A gumi életet menthet!

Törekedj Te is a biztonságos, és mégis élményt nyújtó szexre!

Biztonságos szex - óvszer

Az áruházunkban található óvszerek kialakításánál ezt a két szempontot tartották szem előtt: BIZTONSÁG és KÉNYELEM! Biztonságos óvszer, ami megvéd a betegségektől, védelmet nyújt a sérülésektől. Kényelmes óvszer, amely nem zavar, és amelyen keresztül is élvezheted a szexet. Ehhez arra van szükség, hogy a számodra, és partnered számára legmegfelelőbbet válaszd ki méretben, kialakításban, a síkosító anyag tekintetében. Ha nem megfelelő máretű óvszert használsz, az szakadáshoz, az óvszer lecsúszásához, vagy az élvezeti érték romlásához vezethet.

Az óvszerek hatásosságát nem befolyásolja sem a merevedést segító potencianövelő kapszulák alkalmazása, sem a erekciót támogató krémek, illetve pénisznövelő krémek használata. A legújabb késleltető sprayk és késleltető krémek már szintén olyan összetevőkből készülnek, amelyek nem roncsolják az óvszerek anyagát, azonban a késleltető hatás érdekében érdemes megvárni a készítmény felszívódását, mielőtt óvszert húzunk.

 Partnereink

Síkosítónak a szexet megkönnyítő, csúszós géleket nevezzük, melyek a pénisz, vagy valamilyen segédeszköz hüvelybe, vagy - anális szex esetén - ánuszba történő behatolását könnyítik meg a megfelelő síkosság biztosításával, és fokozzák az együttléttel elérhető gyönyört. Tapasztalatból tudjuk, hogy az élvezhető szexhez átlag feletti síkosság szükség. Síkosság nélkül az érzékeny részek, így a pénisz, a makk, a herék, női oldalról a hüvely, a csikló fájdalmasan fognak regálni az érintkezésre. Megfelelő síkosság nélkül a csikló stimulálása fájdalmas lesz, de a behatolás sem élvezhető anélkül. A megfelelő síkosságot a női hüvelyben található mirigyek hivatottak biztosítani az általuk termelt nedvekkel. A hüvely által termelt nedvek sokszor nem bizonyulnak elégségesnek a kielégítő szexuális aktushoz, illetve nem tudják azt az élvezetet nyújtani szex közben, amit a modern síkosítók.


A síkosítók összetételét tekintve 3 nagy csoportra oszthatók, ezek a vízbázisú síkosítók, a szilikonbázisú síkosítók, és a vegyesbázisú síkosítók. A vízbázisú síkosítók a leggyakoribbak, ionizálatlan vízből, ksi mennyiségű glicerinből és a síkosságért felelős bőrbarát anyagokból tevődnek össze. Jellemzőjük, hogy vízzel érintkezve oldódnak, könnyen és nyom nélkül eltávolíthatók a bőrről vagy akár a ruhaneműkről. Ezek a síkosítók a védekezés céljából használt óvszer anyagának szakítószilárdságát nem roncsolják, biztonságosan alkalmazhatóak óvszerrel eggyütt. Hátránya, hogy az idő múlásával a víz párolog, így a felvitt síkosítót gyakrabban kell pótolni szilikonbázisú társaihoz képest. A párolgást követően a bőrfelszínen maradó anyagok vízzel vagy nyállal történő higitásával ismét az az aktív síkosító hatás árhető el, mint a használat kezdetén.

A szilikonbázisú síkosító vizet egyáltalán nem tartalmaz, így a vízbázisú síkosítóval szemben nem szívódik fel, tartósabb síkosságot eredményez. Eltávolítása szappan használatával történik. Mivel vízálló, akár fürdőzés-zuhanyzás közben is használhatjuk. A szilikonbázisú síkosítókat nem ajánlott óvszerrel egy időben használni, mert roncsolhatják a gumi anyagát, ezzel növelik a szakadás veszélyét.

A vegyes bázisú síkosítók középútat jelentenek, ezek ugyanis a vízbázisú síkosítók és a szilikonbázisú síkosítók jó és rossz tulajdonságait egyaránt birtokolja, azonban lényegesen mérsékeltebben. Tovább tart, mint a vízbázisú síkosító, azzonban nem annyira végtelen, mint a szilikonbázisú. A gumióvszerrel lényegesen kíméletesebb, azonban egyszerre történő használatnál fokozott óvatosságra kell törekedni. Szex után eltávolítása nem jelent különsebb problémát.


A szexuális élet igényeinek kielégítése és a szexuális zavarok kezelése érdekében mára olyan vízbázisú síkosítók kerültek forgalomba, amelyek a síkosság biztosítása mellett valami extrát is nyújtanak. Ilyenek péládul az erekciós síkosítók, a késleltető síkosítók, a forrósító síkosítók, az anális síkosítók vagy az ízesített síkosítók. 

Mire használható a síkosító?

-   a szexhez szükséges megfelelő síkosság biztosítására, ezzel elkerülhető az érzékeny bőrfelületek egymáshoz tapadása, súrlódása, és kerülhető az fájdalom, intezívebb élvezet érhető el

-   a csikló stimulálásához orális szex során

-   egyes síkosítók segítenek a vágyfokozásában, az erekció támogatásában, a magömlés késleltetésében, a nemi szervek forrósításában, mellyel extra élményeket nyújtanak a szex során

-   fokozottan ajánlott anális szex során a kifejezetten erre a célra kialakított relaxáló síkosító használata a sérülések elkerülése érdekében, mivel az ánuszban nemi vágy hatására sem termelődik síkosságot biztosító váladék.

-   szexuális segédeszközök használatához

-   pénisz kézzel vagy szájjal való intezív stimulásához

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.