Fürge ujjak a nők legnagyobb örömére

Ez a kézimunka a nők felét biztosan a csúcsra juttatja


Egy közelmúltban készlüt felmérés szerint, a nők megőrűlnek az ügyes férfi kezekért. Természetesen ez nem arról szólt, hogy a férfi csak ott matasson, tudnia kell, hogy mit-miért csinál. Aki nem ismeri ezt a módszert, inkább bele se kezdjen, mert bizony elmarad a sikítós orgazmus.
 
Nézzük, hogyan is kell alkalmazni ezt a technikát.


Biztosan magatokra ismersz ha azt mondom, hogy monoton, papírforma szerinti hétköznapi szex. Időnként egy-egy új pózt kipróbáltok, és az orális kényeztetés se olyan izgalmas mint az elején - de mennyire játszik szerepet a kézimunka? Ez a felmérés kimutatta, hogy a férfiaknak fogalmuk sincs róla, hogy mennyire szereti a fürge ujjakat a gyengébbik nem. A biztos siker érdekében ajánlom síkosító használatát, lehet forrósító, vagy ízesített, illatosított.

Megközelítőleg 1100 hölgyet kérdeztek meg, ami alapján jött az eredmény, hogy a nők 40%-ának szüksége van az örömteli orgazmushoz a férfi kezekre. Tehát eljött az idő, hogy megtanuld végre használni a kezed. Többféleképpen kényeztetheted az ujjaiddal. Gyengéden, finom érzésekkel, esetleg kicsit intenzívebben, erőteljesebben, de nem túlzásokba esve, és mint már említettem, a síkosítóval ne spórolj. Ha betartod a leírtakat biztosan felejthetetlen orgazmusban lesz része a partnerednek.


1. Csikló kényeztetés


Arról hallottál már, hogy a csikló nem csak annyi amennyit te látsz? Amennyit szabad szemmel láthatsz az csak egy kis része, a feje. Egy hosszú elágazó csontra hasonlít a teljes csikló, ami a hüvely felső falánál található tele érzékeny idegvégződésekkel. Síkosító használata fontos, amikor a csikló felett található ponton (könnyen meg fogod találni, egy apró csomót keress, és ha ízesített síkosítót használsz a nyelveddel is besegíthetsz) körző mozdulatokkal maszírozod és észre is fogod venni a nem hétköznapi izgalmi állapotát.


2. Háromszög


Ezt a pontot sem lesz túl nehéz eltévesztened. Ez az a pont ahol a női intim szőrzet kezd növekedni. Mivel már a síkosító használata megtörtént így még kellemesebb lesz az az érzés, amikor erre a pontra nyomást gyakorolsz, és a nőnek lélegzet elállító örömben lesz része.

3. Ún. barlang


Ezen a terleten is a lehetőségek tömkelege vár rád. Itt talán a legfontosabb a síkosító használata, biztonság kedvéért csepegtess a kezedre. A vagina első falát megközelítve stimulálhatod a csikló belső szárait, ami a hüvelyfal tulsó oldalán fut. Egy gyengéd nyomás erre a pontra, és azonnal érezni fogod a női test válaszát. Beleremeg a csajod és kéjes nyögéseket fogsz hallani, ha jól csinálod. Megfelelő póz esetén, akár aktus közben is tevékenykedhetsz ezen a területen és garantálom, hogy a nőt felejthetetlen élvezethez juttatod.
 
 
 
 4. A híres G-pont


Ha eléggé nedves a hüvely, akkor egy vagy két ujjal finoman hatolj be és kezd el kényeztetni a hüvely első falát. Nem biztos, hogy azonnal meg fogod találni a gyönyör pontját, de keresd és figyelj a nő reakcióira. Miután megtaláltad ezt a pontot, eszméletlen orgazmushoz juttathatod a partnernődet, ha nincs elég nedvesség, érdemes itt is a síkosító használata. Nem véletlenül emlékeztetlek a síkosító alkalmazására, mert így tudod fokozni az örömöt.

A női nemiszerv elképesztően érzékeny, csak kevés nő szereti a durva mozdulatokat ezen a területen. Ha erre a néhány dologra figyelsz, akkor garantálom, hogy a siker sem fog elmaradni.

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Erről hallottál?

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás
Az óvszer a történelem egyik leghasznosabb felfedezése, a biztonságos szex jelképe és az egyik légrégebben alkalmazott védekezési módszer. Különösen a fiatalok körében nagy népszerűségnek az óvszer, egyszerű használata, viszonylag kis mérete, és a használatának előnyei miatt a többnapos fesztiválok, nyaralások elengedhetetlen kelléke.


Az évek alatt az óvszer különböző típusai jelentek meg, mint az erekció támogatásáért felelős óvszer, a korai magömlés ellen használható késleltető óvszer, a vágyfokozó hatású forrósító óvszer, de ide sorolhatnánk az orális szex esetében előnyös ízesített óvszereket. Ez utóbbit két módon alkalmazzák a rendszeres használók: az egyikcsoport tagjai csak a péniszre húzott óvszeren keresztül hajlandóak belemenni az orális szexbe, míg mások a szex során használt óvszert eltávolítják, és az ízesített óvszer által maga után hagyott ízeket élvezik.

Természetesen a méreteket illetően is egyre több típusú óvszer létezik: a szabvány méretú óvszer 17,5 cm hosszú és 5,2 cm átmérőjű, melyek falának vastagsága 0,04-0,08 mm. Ettől léteznek nagyobb méretű (hosszabb és vastagabb) óvszerek, és szűkebb óvszerek is. Egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a megfelelő védekezés mellett az élvezet is a intezíven megmaradjon, ezt a vékonyfalú óvszerek biztosítják. A legdivatosabb darabok egyértelműen a foszforeszkáló neon óvszerek, amelyek fénnyel telítődve a sötétben fényt képesek kibocsátani.


A gumióvszerrel elkerülhető a nemkívánt terhesség, feltéve, hogy azt rendeltetésének megfelelően használjuk. Ezt mechanikus védelemnek hívjuk: egyszerűen az óvszer nem engedi a hüvelybe jutni a péniszből kilövellő ondót. Ha a sperma nem jut a hüvelybe, nem is termékenyíthet meg petesejtet, így eshet terhebe a nő. Előfordul a gyengébb minőségű óvszerek esetében, hogy a szex végén kellemetlen meglepetés ér minket: elszakadt! Az ilyen óvszerek használata kerülendő. Mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű, legmegbízhatóbb óvszereket ajánljuk vásárlóinknak, ezért, az olcsó, gyenge anyagú gumikat nem tartjuk webáruházunkban. 

Időről időre felröppen a téma, amely kétségbevonja a gumik betegságekkel szembeni védelmezőségét. Elmondható, hogy több szexuális úton terjedő betegség akár nyállal is elkapható, vagy az intezív csókok közben megsérült szájon keresztül a vérrel fertőző betegségek is terjedhetnek, azonban ezek extrém esetek, jelenleg a legjobb, általánosan bárki számára elérhető, és a legnagyobb biztonságot nyújtó megoldásnak a gumi mutatkozik a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Minden szexuális kapcsolatban szükséges körültekintően eljárni, különösen igaz ez az ismeretlenekkel átélt egyéjszakás kalandokra.

A gumi életet menthet!

Törekedj Te is a biztonságos, és mégis élményt nyújtó szexre!

Biztonságos szex - óvszer

Az áruházunkban található óvszerek kialakításánál ezt a két szempontot tartották szem előtt: BIZTONSÁG és KÉNYELEM! Biztonságos óvszer, ami megvéd a betegségektől, védelmet nyújt a sérülésektől. Kényelmes óvszer, amely nem zavar, és amelyen keresztül is élvezheted a szexet. Ehhez arra van szükség, hogy a számodra, és partnered számára legmegfelelőbbet válaszd ki méretben, kialakításban, a síkosító anyag tekintetében. Ha nem megfelelő máretű óvszert használsz, az szakadáshoz, az óvszer lecsúszásához, vagy az élvezeti érték romlásához vezethet.

Az óvszerek hatásosságát nem befolyásolja sem a merevedést segító potencianövelő kapszulák alkalmazása, sem a erekciót támogató krémek, illetve pénisznövelő krémek használata. A legújabb késleltető sprayk és késleltető krémek már szintén olyan összetevőkből készülnek, amelyek nem roncsolják az óvszerek anyagát, azonban a késleltető hatás érdekében érdemes megvárni a készítmény felszívódását, mielőtt óvszert húzunk.

 Partnereink

Síkosítónak a szexet megkönnyítő, csúszós géleket nevezzük, melyek a pénisz, vagy valamilyen segédeszköz hüvelybe, vagy - anális szex esetén - ánuszba történő behatolását könnyítik meg a megfelelő síkosság biztosításával, és fokozzák az együttléttel elérhető gyönyört. Tapasztalatból tudjuk, hogy az élvezhető szexhez átlag feletti síkosság szükség. Síkosság nélkül az érzékeny részek, így a pénisz, a makk, a herék, női oldalról a hüvely, a csikló fájdalmasan fognak regálni az érintkezésre. Megfelelő síkosság nélkül a csikló stimulálása fájdalmas lesz, de a behatolás sem élvezhető anélkül. A megfelelő síkosságot a női hüvelyben található mirigyek hivatottak biztosítani az általuk termelt nedvekkel. A hüvely által termelt nedvek sokszor nem bizonyulnak elégségesnek a kielégítő szexuális aktushoz, illetve nem tudják azt az élvezetet nyújtani szex közben, amit a modern síkosítók.


A síkosítók összetételét tekintve 3 nagy csoportra oszthatók, ezek a vízbázisú síkosítók, a szilikonbázisú síkosítók, és a vegyesbázisú síkosítók. A vízbázisú síkosítók a leggyakoribbak, ionizálatlan vízből, ksi mennyiségű glicerinből és a síkosságért felelős bőrbarát anyagokból tevődnek össze. Jellemzőjük, hogy vízzel érintkezve oldódnak, könnyen és nyom nélkül eltávolíthatók a bőrről vagy akár a ruhaneműkről. Ezek a síkosítók a védekezés céljából használt óvszer anyagának szakítószilárdságát nem roncsolják, biztonságosan alkalmazhatóak óvszerrel eggyütt. Hátránya, hogy az idő múlásával a víz párolog, így a felvitt síkosítót gyakrabban kell pótolni szilikonbázisú társaihoz képest. A párolgást követően a bőrfelszínen maradó anyagok vízzel vagy nyállal történő higitásával ismét az az aktív síkosító hatás árhető el, mint a használat kezdetén.

A szilikonbázisú síkosító vizet egyáltalán nem tartalmaz, így a vízbázisú síkosítóval szemben nem szívódik fel, tartósabb síkosságot eredményez. Eltávolítása szappan használatával történik. Mivel vízálló, akár fürdőzés-zuhanyzás közben is használhatjuk. A szilikonbázisú síkosítókat nem ajánlott óvszerrel egy időben használni, mert roncsolhatják a gumi anyagát, ezzel növelik a szakadás veszélyét.

A vegyes bázisú síkosítók középútat jelentenek, ezek ugyanis a vízbázisú síkosítók és a szilikonbázisú síkosítók jó és rossz tulajdonságait egyaránt birtokolja, azonban lényegesen mérsékeltebben. Tovább tart, mint a vízbázisú síkosító, azzonban nem annyira végtelen, mint a szilikonbázisú. A gumióvszerrel lényegesen kíméletesebb, azonban egyszerre történő használatnál fokozott óvatosságra kell törekedni. Szex után eltávolítása nem jelent különsebb problémát.


A szexuális élet igényeinek kielégítése és a szexuális zavarok kezelése érdekében mára olyan vízbázisú síkosítók kerültek forgalomba, amelyek a síkosság biztosítása mellett valami extrát is nyújtanak. Ilyenek péládul az erekciós síkosítók, a késleltető síkosítók, a forrósító síkosítók, az anális síkosítók vagy az ízesített síkosítók. 

Mire használható a síkosító?

-   a szexhez szükséges megfelelő síkosság biztosítására, ezzel elkerülhető az érzékeny bőrfelületek egymáshoz tapadása, súrlódása, és kerülhető az fájdalom, intezívebb élvezet érhető el

-   a csikló stimulálásához orális szex során

-   egyes síkosítók segítenek a vágyfokozásában, az erekció támogatásában, a magömlés késleltetésében, a nemi szervek forrósításában, mellyel extra élményeket nyújtanak a szex során

-   fokozottan ajánlott anális szex során a kifejezetten erre a célra kialakított relaxáló síkosító használata a sérülések elkerülése érdekében, mivel az ánuszban nemi vágy hatására sem termelődik síkosságot biztosító váladék.

-   szexuális segédeszközök használatához

-   pénisz kézzel vagy szájjal való intezív stimulásához

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.