A kosarad üres

Kosárban 0 tétel
Fizetési lehetőségek
 • Barion kártyás fizetés

  A Barion fizetési rendszeren keresztül bankkártyád segítségével azonnal és ingyenes kifezetheted a megrendelés értékét. Amennyiben ezt a fizetési módot választod, a megrendelés befejezését követően automatikusan átirányítunk a Barion fizetési felületére, ahol a bankkártyád adatainak megadásával fizethetsz. Biztonságos és diszkrét fizetési mód. További információk az Előrefizetés - olcsóbb szállítás menüpont alatt
   
 • Fizetés utánvétellel

  A megrendelésed értékét a futárszolgálat munkatársának fizeted ki készpénzben a diszkrét csomag átvételekor. A megrendelés visszaigazolásáról szóló e-mailben kapsz tájékoztatást a fizetendő összegről. Az utánvéttel való szállítás költségei az utánvétkezelés díja miatt magasabbak.

 • Fizetés banki átutalással

  A banki átutalás a legkényelmesebb fizetési mód, amellyel a szállítási költség is alacsonyabb. Az megrendelés leadását követően automatikus üzenetet fogsz kapni a megrendelés visszaigazolásáról, amely tartalmazni fogja cégünk bankszámlájának adatait. Az átutalás jóváírását követően küldjük meg részedre a megrendelt termékeket. A fizetés teljesíthető a cégünk számláját vezető OTP Bank Zrt. bármelyik fiókjában is a számlánkra való készpénz-befizetéssel, amely azonnal jóváírásra kerül, így gyorsabb.

  Ha az előre történő utalást választod, a megrendelés lezárását követően az alábbi bankszámlára utald vagy fizesd be OTP Bankfiókban a visszaigazoló e-mailben szereplő összeget.

  Számlatulajdonos: Max-Brand Kft.
  Számlaszám: 11734169-25860519
  Számlavezető bank neve: OTP Bank Nyrt.
  Az átutalás összege: a megrendelés visszaigazolásáról szóló e-mail szerint a megrendelt termék ára és a szállítási költség.

   
  További információk az Előrefizetés - olcsóbb szállítás menüpont alatt.
Szállítási lehetőségek
 • PostaPont (előrefizetés bankkártyával vagy átutalással)

  Szállítási költség: 790 Ft
  Szállítási idő: 1 munkanap
  Ingyenes szállítás: 20.000 Ft felett
   
  A megrendelt termékeket átveheted a Magyar Posta Zrt. átvételi pontjain is, így a Postákon, MOL benzinkutak egy részén, a nagyobb COOP üzletekben és a Magyar Posta Csomagautomatáiban. A megvásárolt áruk előzetes fizetése történhet bankkártyával vagy átutalással.
 • GLS Futárszolgálat (előrefizetés bankkártyával vagy átutalással)

  Szállítási költség: 890 Ft
  Szállítási idő: 1 munkanap
  Ingyenes szállítás: 20.000 Ft felett
   
  Amennyiben a GLS Futárszolgálatot választod, prémium minőségű szállítási szolgáltatásban fogsz részesülni. A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:00 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik leterheltségtől függetlenül. A GLS Futárszolgálat munkatársai tapasztalataink szerint udvariasak és rugalmasak. A futár a kézbesítést megelőzően telefonon fog értesíteni érkezésének várható idejéről. A csomagolás minden esetben Diszkrét, így a csomag tartalma a futárszolgálat munkatársai előtt sem ismert.
   
 • GLS Futárszolgálat (utánvét)

  Szállítási költség: 1.190 Ft
  Szállítási idő: 1 munkanap
  Ingyenes szállítás: 20.000 Ft felett

  Amennyiben a GLS Futárszolgálatot választod, prémium minőségű szállítási szolgáltatásban fogsz részesülni. A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:00 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik leterheltségtől függetlenül. A GLS Futárszolgálat munkatársai tapasztalataink szerint udvariasak és rugalmasak. A futár a kézbesítést megelőzően telefonon fog értesíteni érkezésének várható idejéről. A csomagolás minden esetben Diszkrét, így a csomag tartalma a futárszolgálat munkatársai előtt sem ismert.

  A csomag értékének megfizetése a csomag átvételekor történik. Az utánvét összege minden esetben pontosan megegyezik a megrendelés visszaigazolásáról szóló e-mailben feltüntetett összeggel. (Ez alól kivétel, ha a megrendelő a megrendelés leadását követően, de még a csomag feladása előtt telefonon vagy e-mailben módosítja a megrendelését.)

 • GLS Futárszolgálat Külföldi Házhozszállítás (előrefizetés bankkártyával vagy átutalással)

  Szállítási költség: 3.990 Ft
  Szállítási idő: 1-3 munkanap
  Minimum rendelés: 5.000 Ft (a szállítási költségek tartós alacsonyan tartása érdekében)
   
  GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - 
  Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.
   
 • PostaPont (utánvét)

  Szállítási költség: 990 Ft
  Szállítási idő: 1 munkanap
  Ingyenes szállítás: 20.000 Ft felett
   
  A megrendelt termékeket átveheted a Magyar Posta Zrt. átvételi pontjain is, így a Postákon, MOL benzinkutak egy részén, a nagyobb COOP üzletekben és a Magyar Posta Csomagautomatáiban. 

  A Magyar Posta Zrt. 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:00 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik leterheltségtől függetlenül. A csomag PostaPontra való megérkezésekor a vásárló SMS és e-mail értesítést kap. A csomagolás minden esetben Diszkrét, így a csomag tartalma a Magyar Posta munkatársai előtt sem ismert.

  A csomag értékének megfizetése a csomag átvételekor történik. Az utánvét összege minden esetben pontosan megegyezik a megrendelés visszaigazolásáról szóló e-mailben feltüntetett összeggel. (Ez alól kivétel, ha a megrendelő a megrendelés leadását követően, de még a csomag feladása előtt telefonon vagy e-mailben módosítja a megrendelését.)

Title Text
Nem lépek be.