Alkalmazd a késleltető squeeze technikát

A SQUEEZE TECHNIKA TALÁN AZ EGYIK LEGISMERTEBB MÓDJA, A KORAI MAGÖMLÉS KÉSLELTETÉSE ÉRDEKÉBEN. HOGYAN ALKALMAZD HATÉKONYAN A SQUEEZE TECHNIKÁT?
 
Nagyon ritka, éppen ezért irigylésre méltó, ha egy újonnan kialakult kapcsolatban minden tökéletesen működik az ágyban már az első szexuális aktustól kezdve. Szerencsések, mert egymásra hangolódni, megismerni a másik reakcióit egy-egy érintésre, felismerni, hogy mire vágyik, általában egy hosszabb folyamat eredménye, nem mindíg sikerül közvetlenl a kapcsolat az elején. Kimondottan igaz ez az orgazmus elérésére. Nem egyszerű olyan módon összehangolódni, hogy a férfi orgazmus azonos időben történjen a női élvezettel.
 
Ez sokszor, régóta együtt lévő pároknak sem jön össze, hiába ismerik egymás porcikáit, a másik testének minden rezdülését, minden vágyát, mégsem alakul ki azonos időben az orgazmus, vagy legalábbi fenntartani a megszokott időzítést, előbb a női, aztán a férfi élvezetet. Ennek oka általában valamelyik, vagy mindkét fél orgazmusának időszerűtlenségében keresendő: vagy a nő tud eljutni nehézkesen az orgazmusig, vagy a férfi él át korai magömlést. Egyik sem ritka jelenség, azonban együttes jelenlétük kimondottan megnehezíti a kitűzött cél elérését.
 
A női orgazmus elősegítésére Barátnőknek kategóriában találsz megoldásokat.
 
 
 
De hogyan érhető el természetes módon a magömlés késleltetése?
A kutatások szerint a squeeze technika, vagy másnéven elszorításos technika, a korai magömlés késleltetésének egyik leghatékonyabb módszere. A tapasztalatokra építő felmérések szerint a squeeze technika használatával jelentős eredményeket azok a férfiak tudtak elérni, akik valamilyen késleltető hatású termékkel való kezelést egészítettek ki a technika alkalmazával. Bizonyított tény, hogy akár a squeeze technika, akár a késleltető készítmények alkalmazását választod, (vagy a biztos hatás érdekében a kettőt kombinálod,) mindenképpen jelentős lépéseket teszel a korai magömlés megszüntetésére, és a más jellegü problémák elkerülésére.
 
Ezért a Maszkulin.hu elkészítette Önnek az ejakuláció késleltetése érdekében alkalmazható squeeze technika használatához szükséges információkat.
 

MIKOR BESZÉLHETÜNK KORAI MAGÖMLÉSRŐL?

Korai magömlésről (orvosilag: ejaculatio praecox) egyrészt akkor beszélhetünk, ha a férfi aktus alatt, vagy még az előtt, nem tudja megfelelően kontrollálni az orgazmus bekövetkezésének idejét, olykor annyira, hogy az ejakuláció akarata ellenére is megtörténik.
Másrészről szubjektíve a korai magömlés témakörébe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi az aktus során elélvezése rendszeresen, lényegesen korábban bekövetkezik, mint a partnere orgazmusa, vagyis a férfi nem képes a nő orgazmusához szükséges ideig teljesíteni.
 
Ez utóbbi esetet ki kell egészítenünk:
Egyes felmérések azt állítják ,hogy megfelelő ideig tartó és megfelelő technikával végzett előjátékot követően a szexuális együttlét során a nők akár 2-3 percen belül képesek eljutni a csúcsra (egyéni adottságoktól függően). Azonban azt is elmondták, hogy ritkán kerülnek az ágyba olyan férfival, aki kellő energiát fektetne az előjátékba, ezért az orgazmus bekövetkezéséhez szükséges idő elhúzódik 8-18 percen át tartó aktív közösülésig. A férfiak tudatos késleltetés nélkül (például a squeeze alklamazása) megközelítőleg 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak észlelési szakaszáig. Ebben az észlelési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni az ejakuláció bekövetkezését, Pl. felüggeszti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgást, vagy a squeeze technikát használja.
 
 
Ezek szerint az átlagos férfi az átlagos nőhöz képest korai magömlésben szenvedőnek számítana.
A két lehetőséget összekapcsolva, korai magömlés állapítható meg, ha a férfi az aktus során rendszeresen nem tudja kontrollálni az orgazmus létrejöttének idejét, és rendszeresen nem képes az átlagos női partner orgazmusának megtörténéséhez szükséges ideig folyamatosan közösülni, így emiatt a partner hüvelyi orgazmusának közösüléssel való bekövetkezése nem jön létre.
 
Az erősebbik nem harmada felvállaltan küzd a korai ejakulációval, de jelentős lehet azon férfiak száma is, akik nem vesznek róla tudomást.
Ahogy arról már esett szó, a korai ejakuláció figyelmenkívül hagyása hosszú távon stresszt, szorongást és az önbecsülés fokozatos csorbulását okozhatja. A csökkent önbizalom tovább gyengíti a teljesítőképességet, tovább növeli a problémát, csökkenti az együttlét időtartamát, és egy idő után a folyamatos sikertelenségek miatt a férfi mellőzni kezdi a szexuális együttléteket. A titkolt gondok egy befelé húzó spirálba vezetnek, ahol a szexualitás inkább probléma lesz, mint az örömszerzés forrása. Szintén ezen kutatások szerint a férfiaknak csak néhány százaléka ismeri a squezze technikát, és még kevesebben vannak, azok a férfiak, akik alkalmazzák is az ejakuláció késleltetése érdekében.
 
Azoknak, akik nem akarnak időt tölteni a technika elsajátításával, ajánljuk figyelmébe az ejakuláció késleltetése terén szintén hatásos késleltető készítmények használatát, amelyeket az együttlétet megelőző percekben kell egyenletesen felvinni, elmasszírozni a péniszen, különösen a makkon, és azok hatóanyagai segítségével az elélvezés késleltetése és a szexuális teljesítmény fokozása érhető el.
 

 A MAGÖMLÉS KÉSLELTETÉSE A SQUEEZE TECHNIKA ALKALMAZÁSÁVAL?

Squeeze: angol szó, jelentése megszorít, összeszorít.
A squeeze technika alkalmazásáról sok legenda, téves leírás kering az interneten, és miattuk rengetegen rosszul alkalmazzák, ezért arra gondoltunk, hogy leírjuk a Maszkulin.hu oldal olvasóival az igazi megoldást ígérő squeeze technika leírását.
A squeeze technika lényegét tekintve azt jelenti, hogy az orgazmus előrejelzési szakaszában a hímvessző egy pontján történő nyomás miatt az ejakuláció folyamata megszakad, és a magömlés nem történik meg. A helyes alkalmazáshoz több mindenre is szükséged van: a pénisz megfelelő pontján, a megfelelő pillanatban, és a megfelelő erővel kell nyomást kifejteni az ejakuláció késleltetés érdekében.
 

 

A SQUEEZE TECHNIKA NYOMÁSI PONTJA:

 A pénisz alsó (a lábak felöli) részén, a makk pereme eltűnik, egybeolvad a pénisz törzsével. A squeeze technika szerint a fitymafék alatt 0,5-1 cm-rel található az a pont, amely középerős elszorításra megállítja az ejakuláció reflexének befejezését. Ez kép mutatja, hol keresd a szorítási pontot. A nyomást a képen látható módon a hüvelyk ujjaddal fejtsd ki, hiszen egyrészt eléggé kevés idő áll rendelkezésedre a kezed megfelelő pozícióba helyezni, így fog kézre állni, másrészt a hüvelyk ujj bír a legnagyobb felüllettel, így könnyebb megtalálnod a szükséges nyomási pontot. A pénisz biztos tartása érdekében a többi ujjaddal markold meg a péniszt, így nem fog elmozdulni a squeeze során.
 

MIKOR VAN A SQUEEZE TECHNIKA ALKALMAZÁSÁNAK IDEJE?

 A férfi elélvezésének bekövetkezését az érzékelési szakasz és az elkerülhetetlenségi szakasz előzi meg. Az érzékelési szakasz során a férfi érzi az elélvezés bekövetkezésének közeledését, és az kb. 10-20 másodperc alatt be is következne megszakítás nélkli közösülés esetén. Az érzékelési szakaszt egy 5-8 másodperces ejakuláció elkerülhetetlenségi szakasz követi, amikor már biztosan nem akadályozhatjuk meg a magömlés bekövetkezését. Ilyenkor beindul az ejakuláció szimpatikus idegrendszer által irányított reflexfolyamata, és az már végig is fut.
A squeeze technika szerinti nyomást az érzékelési szakaszban (az ejakuláció előtt 10-20 másodperc egyéni adottságoktól függően) fejtsd ki a nyomási pontra közepes erővel. Az aktust, vagy a maszturbációt óvatosan megszakítva használd a squezze technikát, a nyomás ideje közben a stimulációt függeszd fel.

 

MEDDIG KELL NYOMÁST KIFEJTENEM?

 A squeeze technika elmélete szerinti nyomást addig kell kifejteni, míg el nem múlik az ejakulációs ingered, és az izgalmi állapotod csillapodik. Az ehhez szükséges idő minden esetben eltérő, elmondások szerint 7-12 másodperc szükséges. Az ejakulációs inger elmúlását követően a stimuláció folytatható.
Gyakorlással kell kitapasztalnod, hol lesz a squeeze technika nyomási pontja a te hímvessződön, és azt is, hogy mikor és milyen mértékkel kell nyomást gyakorolnod az ejakulációs inger megszakításához. Legtöbbször 2-3 alkalom után minden férfi megtalálja a helyes pontot és a helyes időzítést, de akkor se add fel, ha ez neked több időt vesz igénybe. Légy türelmes magadhoz, és fogadd el, hogy a tartós sikerek csak többszörös gyakorlással érhetőek el.
Azt ajánljuk, hogy a magabiztos mozzanatok kialakulásának eléréséig a gyakorlás inkább csak maszturbáció közben történjen. Minden adandó alkalommal ismételd, úgy a már elsajátított tudás jobban megmarad, és eredményeket is korábban érhetsz el.
 
A squeeze technika elsajátításához kellő idő alatt ajánljuk a Pjur Superhero Strong Késleltető Spray alkalmazását, amely segíti az ejakuláció feletti önkontrollt, és segíti a squezze technika eredményes megtanulását. A késleltető készítmény használatával több lehetőséged lesz az ideális nyomási pont felkutatására, képes leszel megállítani az orgazmus megtörténtét, ezzel csökkentve a gyakorláshoz szükséges időt.. A Pjur Superhero Strong Késleltető Spray a szexuális aktusok alatt is biztonságosan alkalmazható, akár kombinálva a squeeze technikával, a magömlés késleltetése és a szexuális teljesítményed növelése miatt.
 

 

NEM TALÁLOM NYOMÁSI PONTOT! BIZTOSAN LÉTEZIK ÉS NÁLAM IS MŰKÖDHET A SQUEEZE TECHNIKA?

 Minden férfinál működő biológiai reflexet használ ki a squeeze technika, így Neked is lehetőséged nyílik a squeeze alkalmazására. Ezen a helyen futnak azok az idegek, melyek a magömlésért, illetve annak kontrollálásáért felelősek. Az idegpályákon haladó információ squeeze általi akadályozása akaratlanul megállítja az ejakulációs reflex lefutását. A siker érdekében több időt kell szentelned a módszer nyomási pontjának megtalálására, a nyomás szükséges erejének és idejének megtapasztalásához.

 

KEZD EGYEDÜL! GYAKOROLJ! TAPASZTALJ! FIGYELJ!

 Azt ajánljuk, hogy az ejakuláció késleltetése céljából a squeeze gyakorlását kezd maszturbáció alkalmával, csökkentve ezzel az aktusok gyors befejezésének kockázatát. Magabiztos gyakorlattal a technika akár szax alatt is használható. Kérünk, hogy a squeeze technika közösülés során történő alkalmazásakor figyej a védekezésre. Erre a célra ajánljuk az elérhető legjobb késleltető hatású óvszerek használatát, amelyek amellett, hogy védenelmet nyújtanak a betegségektől és a nem kívánt terhesség bekövetkezésétől, az óvszer falának belső részére felvitt korai magömlés elleni hatóanyagokkal segítséget nyújtanak az ejakuláció késleltetésében.
 
A késleltető óvszerekről további információkért kattints ide!
 
A squeeze technika használatát sokan mixelik a még nagyobb sikerek érdekében az orvosilag kifejlesztett Pjur Superhero Serum Késleltető Szérum használatával, amely modern megoldással késlelteti az orgazmust, a pénisz felszínén egy észrevehetetlen réteget létrehozva védelmi szerepet tölt be, akadályozza az idegvégződések stimulálásra adott információinak az agyi idegpályákon való haladást, illetve aktív hatóanyagai a hímvesszőbe beszívódva csökkentik annak érzékenységét. Érzéki veszteséget sem a férfi, sem a partner esetében nem okoz, ezért szexuális együttlétek során is biztonsággal alkalmazható.
 
 
Különböző fórumokon is a squeeze technika hatékonyságát kimagaslónak mondják, de abban nagy az összhang, hogy a squeeze elsajátításához gyakorlás szükséges. Mi ezen az oldalon minden szükséges információt megosztunk veled, így nincs más hátra, mint gyakorolni és tapasztalatot szerezni.
 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK

 OKOZ-E MELLÉKHATÁST, KÖVETKEZMÉNYT A SQUEEZE TECHNIKA?

 A rendszeresen használók nem számoltak be mellékhatásokról. Fontos, hogy a squeeze nyomási helyére gyakorolt nyomóhatás ne legyen túlságosan erős, ne okozz magadnak kellemetlen fájdalmat. Középerős nyomás alkalmazásával képes vagy megállítani az ejakuláció bekövetkezését. Ha bármilyen kellemetlen hatását tapasztalod, akkor a gyakorlást szakítsd meg, olvasd át ismét a leírásunkat, és próbáld megfejteni, hogy mely ponton tértél el a squeeze technika szabályaitól.
 

MILYEN FÁJDALOMMAL JÁR A SQUEEZE TECHNIKA ALKALMAZÁSA?

 Az ejakuláció késleltetése miatt használt módszer a fentiek szerint alkalmazva nem jár fájdalommal. Nagyon fontos, hogy a gyakorlás közben pontról pontra tarts be minden leírtat, azok által fokozhatod eredményességed, és elkerülnek az esetleges kellemetlenségek is. Ha fájdalmat éreznél az ejakuláció késleltetése során, akkor hagyd abba a folyamatot, és próbáld meg kielemezni a helyzetet, keresd az elkövetett eltérést a leírtaktól.
 

 BARÁTNŐM TUD-E SEGÍTSÉGET NYÚJTANI A SQUEEZE TECHNIKA GYAKORLÁSÁBAN AZ EJAKULÁCIÓ KÉSLELTETÉSE ÉRDEKÉBEN?

 A válasz határozottan igen. A párkapcsolat szempontjából nagyon fontos, hogy kommunikáljatok partnereddel a fennálló korai magömlésről, fontos a partner együttműködése a korai magömlés megszüntetésében. Ezért segítheti a kapcsolatotokat, fokozhatja annak intimitását, ha közösen kezdtek bele a squeeze megtanulásába, akár a partnered is megpróbálkozhat a Te irányításod alapján megtalálni a megfelelő nyomási pontot, és a kellő nyomási erősséget. A közös tanulás segít csökkenteni a korai magömlés miatt kialakult sresszed, szorongásod, és segít az önértékelésed helyreállításában.
 

A SQUEEZE TECHNIKÁN KÍVÜL LÉTEZIK MÁS TECHNIKA AZ EJAKULÁCIÓ KÉSLELTETÉSÉRE?

 Az internetes fórumokon más technikát is emlegetnek, melyek rövid vagy hosszabb távon segítséget nyújthatnak a korai magömlés ellen, azonban a squeeze az egyik legjobb, amelyet a rendszeresen használók tapasztalata, és egyes kutatások is megerősítenek. Ezért mi a squezze technikát ajánljuk. Bár nem a legkönnyebben elsajátítható technika, mégis az elért sikerek alapján érdemes kipróbálni.
 
 

A SQUEEZE TECHNIKA ALKALMAZÁSA MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT MEGÁLLÍTJA AZ EJAKULÁCIÓ REFLEXÉNEK LEFUTÁSÁT?

 A helyesen, tehát megfelelő helyen, megfelelő pillanatban és megfelelő erősséggel alkalmazott nyomás minden férfi esetében ugyanúgy képes megakadályozni az ejakuláció reflexének beteljeslését. Az ejakuláció bekövetkezésében nagy szerepet játszik az agy. Ha az agy az idegpályákon érkező információt nem kapja meg, nem fog bekövetkezni az ejakuláció. Ezért az ejakuláció késleltetése céljából helyesen, tehát a megfelelő helyen, a megfelelő pillanatban és a megfelelő erősséggel alkalmazott nyomás minden férfi esetében megszünteti ezt az ejakulációs folyamatot.
 

HOGYAN ÉRHETŐ EL A NŐK ORGAZMUSÁNAK HAMARABBI ELÉRÉSE?

A nők gyönyörének hamarabbi elérése szintén segítségedre lehet a korai magömlés elleni küzdelemben, mivel ezzel csökkenne az eltérés az orgazmusaitok ideje között, ezzel növelhetnéd partnered elégedettségét. A női orgazmust segítő, a női intim szervet stimuláló, és vágyfokozó termékeket a kifejezetten BARÁTNŐK részére létrehozott kategóriában találhatsz.
 
Ne felejtsd: a korai magömlés kezelhető és kezelendő! A további súlyos problémákat könnyen elkerlheted, ha tudomást veszel a problémáról és mindent megteszel az ejakuláció késleltetése érdekében. A korai magömlés és az ejakuláció késleltetése témakörében további érdekes cikkeket, trükköket, tippeket találhatsz a http://magomles.blog.hu oldalon is.
 
Reméljük, hogy sikerült hasznos információt szolgáltatnunk Neked is, és sok sikert kívánunk a squeeze technika eredményes elsajátításához!

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Erről hallottál?

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás
Az óvszer a történelem egyik leghasznosabb felfedezése, a biztonságos szex jelképe és az egyik légrégebben alkalmazott védekezési módszer. Különösen a fiatalok körében nagy népszerűségnek az óvszer, egyszerű használata, viszonylag kis mérete, és a használatának előnyei miatt a többnapos fesztiválok, nyaralások elengedhetetlen kelléke.


Az évek alatt az óvszer különböző típusai jelentek meg, mint az erekció támogatásáért felelős óvszer, a korai magömlés ellen használható késleltető óvszer, a vágyfokozó hatású forrósító óvszer, de ide sorolhatnánk az orális szex esetében előnyös ízesített óvszereket. Ez utóbbit két módon alkalmazzák a rendszeres használók: az egyikcsoport tagjai csak a péniszre húzott óvszeren keresztül hajlandóak belemenni az orális szexbe, míg mások a szex során használt óvszert eltávolítják, és az ízesített óvszer által maga után hagyott ízeket élvezik.

Természetesen a méreteket illetően is egyre több típusú óvszer létezik: a szabvány méretú óvszer 17,5 cm hosszú és 5,2 cm átmérőjű, melyek falának vastagsága 0,04-0,08 mm. Ettől léteznek nagyobb méretű (hosszabb és vastagabb) óvszerek, és szűkebb óvszerek is. Egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a megfelelő védekezés mellett az élvezet is a intezíven megmaradjon, ezt a vékonyfalú óvszerek biztosítják. A legdivatosabb darabok egyértelműen a foszforeszkáló neon óvszerek, amelyek fénnyel telítődve a sötétben fényt képesek kibocsátani.


A gumióvszerrel elkerülhető a nemkívánt terhesség, feltéve, hogy azt rendeltetésének megfelelően használjuk. Ezt mechanikus védelemnek hívjuk: egyszerűen az óvszer nem engedi a hüvelybe jutni a péniszből kilövellő ondót. Ha a sperma nem jut a hüvelybe, nem is termékenyíthet meg petesejtet, így eshet terhebe a nő. Előfordul a gyengébb minőségű óvszerek esetében, hogy a szex végén kellemetlen meglepetés ér minket: elszakadt! Az ilyen óvszerek használata kerülendő. Mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű, legmegbízhatóbb óvszereket ajánljuk vásárlóinknak, ezért, az olcsó, gyenge anyagú gumikat nem tartjuk webáruházunkban. 

Időről időre felröppen a téma, amely kétségbevonja a gumik betegságekkel szembeni védelmezőségét. Elmondható, hogy több szexuális úton terjedő betegség akár nyállal is elkapható, vagy az intezív csókok közben megsérült szájon keresztül a vérrel fertőző betegségek is terjedhetnek, azonban ezek extrém esetek, jelenleg a legjobb, általánosan bárki számára elérhető, és a legnagyobb biztonságot nyújtó megoldásnak a gumi mutatkozik a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Minden szexuális kapcsolatban szükséges körültekintően eljárni, különösen igaz ez az ismeretlenekkel átélt egyéjszakás kalandokra.

A gumi életet menthet!

Törekedj Te is a biztonságos, és mégis élményt nyújtó szexre!

Biztonságos szex - óvszer

Az áruházunkban található óvszerek kialakításánál ezt a két szempontot tartották szem előtt: BIZTONSÁG és KÉNYELEM! Biztonságos óvszer, ami megvéd a betegségektől, védelmet nyújt a sérülésektől. Kényelmes óvszer, amely nem zavar, és amelyen keresztül is élvezheted a szexet. Ehhez arra van szükség, hogy a számodra, és partnered számára legmegfelelőbbet válaszd ki méretben, kialakításban, a síkosító anyag tekintetében. Ha nem megfelelő máretű óvszert használsz, az szakadáshoz, az óvszer lecsúszásához, vagy az élvezeti érték romlásához vezethet.

Az óvszerek hatásosságát nem befolyásolja sem a merevedést segító potencianövelő kapszulák alkalmazása, sem a erekciót támogató krémek, illetve pénisznövelő krémek használata. A legújabb késleltető sprayk és késleltető krémek már szintén olyan összetevőkből készülnek, amelyek nem roncsolják az óvszerek anyagát, azonban a késleltető hatás érdekében érdemes megvárni a készítmény felszívódását, mielőtt óvszert húzunk.

 Partnereink

Síkosítónak a szexet megkönnyítő, csúszós géleket nevezzük, melyek a pénisz, vagy valamilyen segédeszköz hüvelybe, vagy - anális szex esetén - ánuszba történő behatolását könnyítik meg a megfelelő síkosság biztosításával, és fokozzák az együttléttel elérhető gyönyört. Tapasztalatból tudjuk, hogy az élvezhető szexhez átlag feletti síkosság szükség. Síkosság nélkül az érzékeny részek, így a pénisz, a makk, a herék, női oldalról a hüvely, a csikló fájdalmasan fognak regálni az érintkezésre. Megfelelő síkosság nélkül a csikló stimulálása fájdalmas lesz, de a behatolás sem élvezhető anélkül. A megfelelő síkosságot a női hüvelyben található mirigyek hivatottak biztosítani az általuk termelt nedvekkel. A hüvely által termelt nedvek sokszor nem bizonyulnak elégségesnek a kielégítő szexuális aktushoz, illetve nem tudják azt az élvezetet nyújtani szex közben, amit a modern síkosítók.


A síkosítók összetételét tekintve 3 nagy csoportra oszthatók, ezek a vízbázisú síkosítók, a szilikonbázisú síkosítók, és a vegyesbázisú síkosítók. A vízbázisú síkosítók a leggyakoribbak, ionizálatlan vízből, ksi mennyiségű glicerinből és a síkosságért felelős bőrbarát anyagokból tevődnek össze. Jellemzőjük, hogy vízzel érintkezve oldódnak, könnyen és nyom nélkül eltávolíthatók a bőrről vagy akár a ruhaneműkről. Ezek a síkosítók a védekezés céljából használt óvszer anyagának szakítószilárdságát nem roncsolják, biztonságosan alkalmazhatóak óvszerrel eggyütt. Hátránya, hogy az idő múlásával a víz párolog, így a felvitt síkosítót gyakrabban kell pótolni szilikonbázisú társaihoz képest. A párolgást követően a bőrfelszínen maradó anyagok vízzel vagy nyállal történő higitásával ismét az az aktív síkosító hatás árhető el, mint a használat kezdetén.

A szilikonbázisú síkosító vizet egyáltalán nem tartalmaz, így a vízbázisú síkosítóval szemben nem szívódik fel, tartósabb síkosságot eredményez. Eltávolítása szappan használatával történik. Mivel vízálló, akár fürdőzés-zuhanyzás közben is használhatjuk. A szilikonbázisú síkosítókat nem ajánlott óvszerrel egy időben használni, mert roncsolhatják a gumi anyagát, ezzel növelik a szakadás veszélyét.

A vegyes bázisú síkosítók középútat jelentenek, ezek ugyanis a vízbázisú síkosítók és a szilikonbázisú síkosítók jó és rossz tulajdonságait egyaránt birtokolja, azonban lényegesen mérsékeltebben. Tovább tart, mint a vízbázisú síkosító, azzonban nem annyira végtelen, mint a szilikonbázisú. A gumióvszerrel lényegesen kíméletesebb, azonban egyszerre történő használatnál fokozott óvatosságra kell törekedni. Szex után eltávolítása nem jelent különsebb problémát.


A szexuális élet igényeinek kielégítése és a szexuális zavarok kezelése érdekében mára olyan vízbázisú síkosítók kerültek forgalomba, amelyek a síkosság biztosítása mellett valami extrát is nyújtanak. Ilyenek péládul az erekciós síkosítók, a késleltető síkosítók, a forrósító síkosítók, az anális síkosítók vagy az ízesített síkosítók. 

Mire használható a síkosító?

-   a szexhez szükséges megfelelő síkosság biztosítására, ezzel elkerülhető az érzékeny bőrfelületek egymáshoz tapadása, súrlódása, és kerülhető az fájdalom, intezívebb élvezet érhető el

-   a csikló stimulálásához orális szex során

-   egyes síkosítók segítenek a vágyfokozásában, az erekció támogatásában, a magömlés késleltetésében, a nemi szervek forrósításában, mellyel extra élményeket nyújtanak a szex során

-   fokozottan ajánlott anális szex során a kifejezetten erre a célra kialakított relaxáló síkosító használata a sérülések elkerülése érdekében, mivel az ánuszban nemi vágy hatására sem termelődik síkosságot biztosító váladék.

-   szexuális segédeszközök használatához

-   pénisz kézzel vagy szájjal való intezív stimulásához

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.