maszkulin.huHíreink71%-kal na­gyobb az esé­lyed a nők­nél ezzel az 5 kulcs­szóval

71%-kal na­gyobb az esé­lyed a nők­nél ezzel az 5 kulcs­szóval

71%-kal na­gyobb az esé­lyed a nők­nél ezzel az 5 kulcs­szóval Az online ismerkedés ma már teljesen elfogadott, általános módja a párkeresésnek. Egy ku­ta­tás össze­gyűj­tötte azokat a leg­si­ke­re­sebb ki­fe­je­zé­se­ket, amelyeket a profilodban használva jelentősen megnövelheted a sikered.

Aki próbálkozott már online társkereséssel, tudja, hogy az első benyomásokon múlik gyakorlatilag minden. Első körben a profilkép alapján értékel az érdeklődő hölgy, és ha az első kihíváson túl is jutunk, akkor a bemutatkozásunkat veti elemzés alá, amelyből következtetéseket szűr le. Mindez körülbelül 15-20 másodperc alatt megtörténik, majd az összegyűjtött információk és benyomások alapján ennek töredéke alatt vagy bezárja az adatlapunkat, vagy ad egy esélyt a beszélgetésre. Egy online társkereső 12.000 adatot tartalmazó adatbázisa alapján készítették azt a kutatást, ami feltárta, mi az az öt közös szó, amit a nőknél sikeres férfiak önmagukról adott leírásai tartalmaztak. Vegyük ezeket sorra:

 1. Sportos testalkat 

A sportos testalkatot valahol minden nő szexinek tartja, bár ezt nem minden nő vallja be. Azonban a számok nem hazudnak. Az egészségesen sportos, formában lévő izomzat erőt és egészséget sugároz, amire már tudat alatt is gerjednek. Éppen ezért, ha ezt a szóösszetételt látják egy adatlapon, a nők figyelmét azonnal felkelti, és tovább fognak informálódni. A sportos testalkat szóösszetételt tartalmazó adatlapok 96 százalékát automatikusan megnyitják a hölgyek, ezzel már szerezhetünk egy jó pontot. Azt azonban ne feledjük, hogy a bemutatkozás csak az egyik szűrő, ha valójában nem vagyunk sportosak, az éppen a helyes önértékelés hiányát fogja mutatni, ami kizáró ok lesz az ismerkedés folytatását illetően. 
 
Tehát csak akkor jellemezzük magunk sportos tesalkattal, ha az tényleg hihető rólunk a fotóink alapján, ellenkező esetben a bukás esélye lesz 96% körül.
 

5e81dec50b358b47186fc1c9668330ae4b9b668f.gif_386x237 

 2. Figyelmesség 

A nőknek fontos egy kapcsolatban, hogy a férfi figyelmes legyen vele. Ezért már az előszűrés során is ösztönösen felkapja a feját, ha egy férfi figyelmesnek tartja magát. A nő kiváncsivá válik, és ezért tovább fog olvasni. Ezt igazolja a fenti felmérés eredménye is, amely szerint 51 százalékkal több figyelmet kaphat egy olyan bemutatkozás, amely tartalmazza a "figyelmességet", mint tulajdonságot. Ezt a tulajdonásgunkat nem kell túlmagyarázni a profilban, talán az a legjobb, ha meg sem próbáljuk világítani, mint is értünk a figyelmesség alatt.

Természetesen erre is igaz, hogy valósnak kell lennie. Ha az első randin mi ülünk le elsőként az asztalnál, ha elszedjük a kiszemelt nő elől a desszertet, és a 3. percben a szexre tereljük a témát, bizonyosan nem fogjuk a "figyelmes pasi" látszatát kelteni.

 3. Spontaneitás 

A spontaneitás a "spontán" szóból ered, melynek jelentései: szabad elhatározásból fakadó, kényszer nélküli; ösztönös, keresetlen; rögtönzött, pillanatnyi, esetleges; önként, szabadon; ösztönösen, ösztönszerűen. A spontaneitás kéz a kézben jár a váratlan kreativitással. Egy egyszerű helyzetből egy olyan váratlan, ugyanakkor a legkevésbé sem kellemetlen, sokkal inkább mókás, vagy praktikus helyzetet alakítunk pillanatok alatt, amely a leleményességünket, talpraesettségünket mutatja. Fontos, hogy mindezt szabadon, korlátok és gátak nélkül tegyük meg.  

Kb. 45 százalékos hatékonysággal dobja meg az adatlapot ez a nők számára fontos tulajdonság.

Amikor randin spontánok vagyunk, törekedjünk arra, hogy a mókával másnak se okozzunk kellemetlenséget, és veszélybe se sodorjuk magunkat. Ne feledjük, hogy randizni mentünk!

22ad897c1775ed6d95630556b3a093f5ef2e9371.gif_245x245

 4. Társaságkedvelő 

A nők imádják a pozitív, társaságra nyitott férfiakat, akikkel el lehet járni szórakozni – ezt tükrözik a kutatás eredményei is: 44 százalékkal nagyobb eséllyel válaszolnak annak a férfinak, aki ezt állítja magáról a bemutatkozásában. Fontos, hogy ebbe beletartozik a szórakozásra és társaságra való nyitottság- Nem fogsz jó pontokat szerezni, ha minden hétvégén ugyanabban a clubban iszod le magad a haverjaiddal - a hölgyek nem így értik a társasági életet.

74ee66ca5c12d17498e5a94bf19e11e267075375.gif_500x256

 5. Optimista 

Bár utolsó helyen szerepel az ötös listán, azonban ez nem csökkenti fontosságát.

Az optimizmus olyan életszemlélet, amiből nézve a világ jó, vagy kedvező hely. Az optimisták általában azt tartják, hogy az emberek jók. Az életről „kedvező” képük van, és abban hisznek, hogy idővel és végül a dolgok rendeződnek. Az optimista ember derűlátó és bizakodó, még akkor is ha erre semmi oka nincs. Ellentéte a pesszimista, aki borúlátó, reménytelenséggel eltöltött. Az optimizmus szoros kapcsolatban van az önbecsüléssel, saját pszichológiai jólétünkkel és egészségünkkel. 

Az optimista férfi is jelentős előnyökkel indul az ismerkedésben, hiszen 39 százalékkal nagyobb esélyt adnak egy optimista férfi adatlapjánaknak a nők.

 

 Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, és beépíted a társkereső oldalon létrehozott profilodba, több randira lesz esélyed, ahol bizonyíthatod ezen jellemzők valódiságát is.

 

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Erről hallottál?

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás
Az óvszer a történelem egyik leghasznosabb felfedezése, a biztonságos szex jelképe és az egyik légrégebben alkalmazott védekezési módszer. Különösen a fiatalok körében nagy népszerűségnek az óvszer, egyszerű használata, viszonylag kis mérete, és a használatának előnyei miatt a többnapos fesztiválok, nyaralások elengedhetetlen kelléke.


Az évek alatt az óvszer különböző típusai jelentek meg, mint az erekció támogatásáért felelős óvszer, a korai magömlés ellen használható késleltető óvszer, a vágyfokozó hatású forrósító óvszer, de ide sorolhatnánk az orális szex esetében előnyös ízesített óvszereket. Ez utóbbit két módon alkalmazzák a rendszeres használók: az egyikcsoport tagjai csak a péniszre húzott óvszeren keresztül hajlandóak belemenni az orális szexbe, míg mások a szex során használt óvszert eltávolítják, és az ízesített óvszer által maga után hagyott ízeket élvezik.

Természetesen a méreteket illetően is egyre több típusú óvszer létezik: a szabvány méretú óvszer 17,5 cm hosszú és 5,2 cm átmérőjű, melyek falának vastagsága 0,04-0,08 mm. Ettől léteznek nagyobb méretű (hosszabb és vastagabb) óvszerek, és szűkebb óvszerek is. Egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a megfelelő védekezés mellett az élvezet is a intezíven megmaradjon, ezt a vékonyfalú óvszerek biztosítják. A legdivatosabb darabok egyértelműen a foszforeszkáló neon óvszerek, amelyek fénnyel telítődve a sötétben fényt képesek kibocsátani.


A gumióvszerrel elkerülhető a nemkívánt terhesség, feltéve, hogy azt rendeltetésének megfelelően használjuk. Ezt mechanikus védelemnek hívjuk: egyszerűen az óvszer nem engedi a hüvelybe jutni a péniszből kilövellő ondót. Ha a sperma nem jut a hüvelybe, nem is termékenyíthet meg petesejtet, így eshet terhebe a nő. Előfordul a gyengébb minőségű óvszerek esetében, hogy a szex végén kellemetlen meglepetés ér minket: elszakadt! Az ilyen óvszerek használata kerülendő. Mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű, legmegbízhatóbb óvszereket ajánljuk vásárlóinknak, ezért, az olcsó, gyenge anyagú gumikat nem tartjuk webáruházunkban. 

Időről időre felröppen a téma, amely kétségbevonja a gumik betegságekkel szembeni védelmezőségét. Elmondható, hogy több szexuális úton terjedő betegség akár nyállal is elkapható, vagy az intezív csókok közben megsérült szájon keresztül a vérrel fertőző betegségek is terjedhetnek, azonban ezek extrém esetek, jelenleg a legjobb, általánosan bárki számára elérhető, és a legnagyobb biztonságot nyújtó megoldásnak a gumi mutatkozik a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Minden szexuális kapcsolatban szükséges körültekintően eljárni, különösen igaz ez az ismeretlenekkel átélt egyéjszakás kalandokra.

A gumi életet menthet!

Törekedj Te is a biztonságos, és mégis élményt nyújtó szexre!

Biztonságos szex - óvszer

Az áruházunkban található óvszerek kialakításánál ezt a két szempontot tartották szem előtt: BIZTONSÁG és KÉNYELEM! Biztonságos óvszer, ami megvéd a betegségektől, védelmet nyújt a sérülésektől. Kényelmes óvszer, amely nem zavar, és amelyen keresztül is élvezheted a szexet. Ehhez arra van szükség, hogy a számodra, és partnered számára legmegfelelőbbet válaszd ki méretben, kialakításban, a síkosító anyag tekintetében. Ha nem megfelelő máretű óvszert használsz, az szakadáshoz, az óvszer lecsúszásához, vagy az élvezeti érték romlásához vezethet.

Az óvszerek hatásosságát nem befolyásolja sem a merevedést segító potencianövelő kapszulák alkalmazása, sem a erekciót támogató krémek, illetve pénisznövelő krémek használata. A legújabb késleltető sprayk és késleltető krémek már szintén olyan összetevőkből készülnek, amelyek nem roncsolják az óvszerek anyagát, azonban a késleltető hatás érdekében érdemes megvárni a készítmény felszívódását, mielőtt óvszert húzunk.

 Partnereink

Síkosítónak a szexet megkönnyítő, csúszós géleket nevezzük, melyek a pénisz, vagy valamilyen segédeszköz hüvelybe, vagy - anális szex esetén - ánuszba történő behatolását könnyítik meg a megfelelő síkosság biztosításával, és fokozzák az együttléttel elérhető gyönyört. Tapasztalatból tudjuk, hogy az élvezhető szexhez átlag feletti síkosság szükség. Síkosság nélkül az érzékeny részek, így a pénisz, a makk, a herék, női oldalról a hüvely, a csikló fájdalmasan fognak regálni az érintkezésre. Megfelelő síkosság nélkül a csikló stimulálása fájdalmas lesz, de a behatolás sem élvezhető anélkül. A megfelelő síkosságot a női hüvelyben található mirigyek hivatottak biztosítani az általuk termelt nedvekkel. A hüvely által termelt nedvek sokszor nem bizonyulnak elégségesnek a kielégítő szexuális aktushoz, illetve nem tudják azt az élvezetet nyújtani szex közben, amit a modern síkosítók.


A síkosítók összetételét tekintve 3 nagy csoportra oszthatók, ezek a vízbázisú síkosítók, a szilikonbázisú síkosítók, és a vegyesbázisú síkosítók. A vízbázisú síkosítók a leggyakoribbak, ionizálatlan vízből, ksi mennyiségű glicerinből és a síkosságért felelős bőrbarát anyagokból tevődnek össze. Jellemzőjük, hogy vízzel érintkezve oldódnak, könnyen és nyom nélkül eltávolíthatók a bőrről vagy akár a ruhaneműkről. Ezek a síkosítók a védekezés céljából használt óvszer anyagának szakítószilárdságát nem roncsolják, biztonságosan alkalmazhatóak óvszerrel eggyütt. Hátránya, hogy az idő múlásával a víz párolog, így a felvitt síkosítót gyakrabban kell pótolni szilikonbázisú társaihoz képest. A párolgást követően a bőrfelszínen maradó anyagok vízzel vagy nyállal történő higitásával ismét az az aktív síkosító hatás árhető el, mint a használat kezdetén.

A szilikonbázisú síkosító vizet egyáltalán nem tartalmaz, így a vízbázisú síkosítóval szemben nem szívódik fel, tartósabb síkosságot eredményez. Eltávolítása szappan használatával történik. Mivel vízálló, akár fürdőzés-zuhanyzás közben is használhatjuk. A szilikonbázisú síkosítókat nem ajánlott óvszerrel egy időben használni, mert roncsolhatják a gumi anyagát, ezzel növelik a szakadás veszélyét.

A vegyes bázisú síkosítók középútat jelentenek, ezek ugyanis a vízbázisú síkosítók és a szilikonbázisú síkosítók jó és rossz tulajdonságait egyaránt birtokolja, azonban lényegesen mérsékeltebben. Tovább tart, mint a vízbázisú síkosító, azzonban nem annyira végtelen, mint a szilikonbázisú. A gumióvszerrel lényegesen kíméletesebb, azonban egyszerre történő használatnál fokozott óvatosságra kell törekedni. Szex után eltávolítása nem jelent különsebb problémát.


A szexuális élet igényeinek kielégítése és a szexuális zavarok kezelése érdekében mára olyan vízbázisú síkosítók kerültek forgalomba, amelyek a síkosság biztosítása mellett valami extrát is nyújtanak. Ilyenek péládul az erekciós síkosítók, a késleltető síkosítók, a forrósító síkosítók, az anális síkosítók vagy az ízesített síkosítók. 

Mire használható a síkosító?

-   a szexhez szükséges megfelelő síkosság biztosítására, ezzel elkerülhető az érzékeny bőrfelületek egymáshoz tapadása, súrlódása, és kerülhető az fájdalom, intezívebb élvezet érhető el

-   a csikló stimulálásához orális szex során

-   egyes síkosítók segítenek a vágyfokozásában, az erekció támogatásában, a magömlés késleltetésében, a nemi szervek forrósításában, mellyel extra élményeket nyújtanak a szex során

-   fokozottan ajánlott anális szex során a kifejezetten erre a célra kialakított relaxáló síkosító használata a sérülések elkerülése érdekében, mivel az ánuszban nemi vágy hatására sem termelődik síkosságot biztosító váladék.

-   szexuális segédeszközök használatához

-   pénisz kézzel vagy szájjal való intezív stimulásához

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.